Palvin Barbi szemével különös dolog történt

betegség modell Palvin Barbara szépség kötőhártya-gyulladás szem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szépséges modellünk, Palvin Barbi bal szeme szörnyű állapotban van. Mindig szikrázó kék szeme kicsi lett és piros. Úgy tűnik, ez bizony kötőhártya-gyulladás.

Hazánk szépsége csorbát szenvedett, ahogy az az általa posztolt képen is látszik. A csorba oka egy fertőző betegség, a kötőhártya-gyulladás.

Feküdj, Barbi, pihenj és csepegtess. Hipp-hopp elmúlik a kór, és szebb leszel, mint valaha voltál.

Forrás: Instagram
Forrás: Instagram

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!



Unalmas BAFTA - Alig volt szép ruhahttp://www.life.hu/szepulj/20130211-a-legszebb-es-legrosszabb-estelyik-a-bafta-dijatadon-2013ban.htmlSzépségtippek szupermodellektőlhttp://www.life.hu/szepulj/20130123-szepsegtippek-szupermodellektol-cindy-crawford-modell-kristen-mcmenamy-modell-es-nadia.htmlDebreczeni Zita a tévéből tudta meg, hogy plasztikáztatotthttp://www.life.hu/szepulj/20130209-debreczeni-zita-modell-fotos-nem-mutette-meg-a-melleit.htmlTermészetes divathullám - Heti szépségmustrahttp://www.life.hu/szepulj/20130208-a-heti-szepseg-mustraban-beyonce-mihalik-eniko-jennifer-hudson-es.htmlBrutálisan eltorzult Lil Kim arcahttp://www.life.hu/szepulj/20130207-lil-kim-amerikai-rapper-enekes-arca-eltorzult-a-plasztikai-mutetektol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.