Még mindig dögös a Melrose Place sztárja

színész smink Lisa Rinna sztár Melrose Place
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A negyvenkilenc éves színésznő, Lisa Rinna jó néhány évet letagadhatna a korából, hiszen még smink nélkül, egy laza farmer-póló összeállításban is képes ragyogni.

A népszerű sorozatszínésznőt és műsorvezetőt a napokban kapták lencsevégre Los Angeles utcáin, ahol szűk farmert és egy fekete V-nyakú pólót viselt. A szetthez fekete bakancsot húzott, egyetlen kiegészítője pedig egy napszemüveg volt. A róla készült friss fotókat itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Lisa büszke külsejére, ezért nem is rejti arcát több kiló vakolat alá, ha nem szükséges. Habár a sztár nem feltétlenül a természetnek köszönheti fiatalos vonásait, még így is irigylésre méltó a kirobbanó formája. Csak így tovább, Lisa!

A túl sok ápolástól is megbetegedhet a bőrödhttp://www.life.hu/szepulj/20130225-pattanasok-miteszerek-borhibak-kezelese-dr-kaszab-csilla-valaszol.htmlJennifer Lawrence máris feketére váltotthttp://www.life.hu/szepulj/20130226-jennifer-lawrence-oscardijas-szineszno-feketere-festette-a-hajat-a-dijatado.htmlÁlomszéppé varázsolták a fiatal filmcsillagothttp://www.life.hu/szepulj/20130223-jennifer-lawrence-az-ehezok-viadala-cimu-film-szinesznoje-gyonyoru-a.htmlRémes frizurák az Oscaronhttp://www.life.hu/szepulj/20130221-a-valaha-volt-legbotranyosabb-frizurak-az-oscaron.htmlBarna hajjal is bájos az ismert fehérneműmodellhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130223-candice-swanepoel-modell-igy-nezett-ki-fiatalon-es-barna-hajjal.htmlIsmét hódít a vastag szemöldökhttp://www.life.hu/szepulj/20130222-bozontos-szemoldok-lesz-a-trend-2013ban-cara-delevingne-szupermodell-hozta.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.