fashion week Öltözz, mint egy sztár tavasz színésznő ballonkabát sztár Michelle Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu új sorozatában megmutatjuk nektek, hogyan öltözhettek úgy, mint egy igazi híresség, és hol szerezhetitek be a hasonló ruhadarabokat itthon, kedvező áron.

Michelle Williams nemrégiben szakított kedvesével, Jason Segellel, és örömmel látjuk, hogy nem zuhant össze, nem hagyta el magát, ugyanolyan jól néz ki, és ugyanolyan ízlésesen öltözködik, mint mindig. Michelle nagyon jól tudja, hogy egy klasszikus ballonkabátban mindig csinos az ember lánya, de ha egy igazán vagyány cipőt, sálat és napszemüveget választunk hozzá, akkor akár egy divatmagazinban is "megállnánk" a helyünket!

Michelle Williams fotó: Northfoto
Michelle Williams fotó: Northfoto

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


Öltözz úgy, mint egy sztár: Gwen Stefanihttp://www.life.hu/legytrendi/20130227-oltozz-mint-egy-sztar-gwen-stefani-sportosan-noies-osszeallitasa-hetkoznapokra.htmlÖltözz úgy, mint egy sztár: Natasha Bedingfieldhttp://www.life.hu/legytrendi/20130219-oltozz-mint-egy-sztar-kenyelmes-es-szexi-osszeallitas-natasha-bedingfield.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.