3 alapdarab, ami nélkül nem kezdődhet a tavasz

csíkos fashion week tavasz alapdarab elegáns farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alighogy átlépte a hőmérő higanyszála a 0 fokot, előkerültek a gardróbban hónapokig rejtegetett bőrkabátok és ballonok. Ez egyértelmű állásfoglalás volt: elég volt a hóesésből, a széttaposott csizmákból és a fekete szövettengerből!

Néhány üzletben még tartanak a téli leárazások, ám a legtöbb boltot már ellepték a színes tavaszi szettek. A nagy divatházak kifutóiról koppintó fast fashion üzletláncok nem cáfolták meg önmagukat: szinte mindenhol ugyanazok az alapdarabok mosolyognak ránk a kirakatból.

A tavalyi év nagy úttörőjét, a peplum fazont felesleges előásni a gardrób mélyéről, hiszen idén a lenge, két perc alatt összefércelt blúzok fognak hódítani. Szintén a szekrényben hagyhatjuk a hullócsillagként újradebütáló trapézfarmert is, mert valamilyen rejtélyes okból a tervezők 2013-ra szinte kizárólag a "nagyinadrágnak" keresztelt háromnegyedes capri fazonnal készültek. Viszont vannak olyan alapdarabok, amelyekért tényleg érdemes benézni kikeletkor a bevásárlóközpontokba!

Valami csíkos

Idén mindenképpen érdemes beszerezni valami csíkosat. A korábbi évek kékségétől eltérően a tavaszi szezonban a fekete-fehér párosítás lesz a legnépszerűbb. Feltűnik blézerként és nadrágként, de pulcsi, illetve póló változatban is beszerezhetjük. A fekete-fehér jól kombinálható az idei év trendszíneivel, valamint a már klasszikus párosításnak számító pirossal is.

Annak ellenére, hogy a csíkos ruhadarabok szinte minden anyaggal és színnel hordhatók, nem árt vigyáznod velük! A hosszanti csíkok optikailag nyújtanak, míg a vízszintes vonalak szélesítik az alakot. A körte és a homokóra alkatúak kerüljék a keresztbe csíkos darabokat!

Valami elegáns

2013 végre meghozta a nő dicséretét! Eltűntek az áttetsző fekete leggingsek, a csőtopból kilógó szilikonpántok és a kitaposott balerinák. Helyette megérkeztek a könnyed anyagok, a rafinált szabásvonalak és a szövetnadrágok. Köszönjük! Az idei tavasz tökéletes alkalom a stílusváltásra: ha nem érzed az öltözködésedet elég nőiesnek, szerezz be egy elegáns darabot!

Viseld hanyag eleganciával a szezon kedvenceit: kombináld a merész színű, ám szigorú szabású felsőket visszafogott árnyalatokkal, és bolondítsd meg a szettet egy extrém kiegészítővel vagy cipővel!

Valami farmer

Reneszánszukat élik a farmer termékek: a hippikorszak kedvenc anyaga szinte változatlan szabásvonallal tér vissza az idei szezonban. A sötét színű farmert felváltja a koptatott, kőmosott és szaggatott típus. A tervezők a praktikus kelmét akár az egész outfitben el tudják képzelni: farmerdzseki, farmering és farmernadrág is működhet szerintük egy szetten belül.

Ha mégis csempésznél némi kreativitást az öltözetedbe, akkor vastag pulóverrel, színes blézerrel vagy pasztell árnyalatokkal párosítsd!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.