elhízott popsi bugyi Britney Spears énekesnő villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elfelejtett bugyit húzni Britney Spears. A popsztár fiai focimeccsén mutatta meg terebélyes hátsóját a nagyközönségnek. Innen üzenjük neki, hogy legközelebb hosszabb ruhát vegyen fel a saját és a mi érdekünkben is!

Már megint mit műveltél, Britney? Az énekesnő fiai meccsére a minap egy fehér, rövid, nyári ruhában ment el. Szerencsétlenségére jött egy szemtelen fuvallat, ami felkapta a rucit, és elénk tárta Britney kissé elhízott fenekét. A képeket itt megnézhetitek. A löttyedt popsi visszataszítóan néz ki.

Northfoto
Northfoto

Mostanában egyébként nagyon elengedték magukat a celebek. Ahogy a Life.hu korábban megírta, hurkás hassal strandolt az egyik Született feleség, Eva Longoria.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Király Linda anyukája öltözteti Liptaithttp://www.life.hu/legykepben/20130311-kiraly-gabriella-stylist-kiraly-linda-edesanyja-oltozteti-liptai-claudiat.htmlFehér vagy fekete füst? Már ma új pápát választhatnakhttp://www.life.hu/szorakozz/20130312-mar-ma-uj-papat-valaszthatnak-a-papavalaszto-biborosok-a-sixtuskapolnaban.htmlÍgy lesz magabiztos a mosolyodhttp://www.life.hu/szepulj/20130308-dr-budai-zsolt-szakerto-tanacsaival-garantalt-a-magabiztos-szebb-mosoly.htmlÖt és fél órán át küzdöttek Cipő életéérthttp://www.life.hu/legykepben/20130312-cipo-bodi-laszlo-a-republic-egyuttes-enekesenek-a-szive-adta.htmlCsalódott apjában Gesztesi Károly fiahttp://www.life.hu/legykepben/20130311-gesztesi-karoly-fia-gesztesi-mate-a-joban-rosszban-sztarja-szerint.htmlSzázezreket bukott kiesésével Bálint Antóniahttp://www.life.hu/legykepben/20130311-balint-antonia-szombat-esti-laz-elso-kiesoje-tobb-szazezer-forinttol.htmlDominának öltözött a magyar énekesnő - Fotóhttp://www.life.hu/legykepben/20130311-szulak-andrea-a-nagy-duett-sztarja-dominanak-oltozott.htmlBarnára váltott Britney Spearshttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130301-britney-spears-enekesno-szoke-szinrol-barna-szinre-festette-a-hajat.htmlMáris új hódolója akadt Britney Spearsnekhttp://www.life.hu/szeress/20130219-britney-spears-amerikai-enekesno-uj-hodoloja-egy-teljesen-hetkoznapi-figura.htmlSzakított Britney Spears és Jason Trawickhttp://www.life.hu/legykepben/20130112-szakitott-az-xfactor-zsurijebol-tavozo-britney-spears-enekesno-es-volegenye.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.