Oscar-gála tavasz sminkmester Gáspár Viki sminkes Charlize Theron Life.hu szakértő szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok szó esett már a tavaszi sminktippekről, hogy milyen színeket válasszunk, milyen technikákat használjunk. Gáspár Viki sminkmester és sminkoktató, a Life.hu szakértője most Dórinak segített, hogy elkészíthesse Charlize Theron Oscar-gálás, üde, tavaszi sminkjét.

"Kedves Viki!

Megnéztem a Life.hu Oscar-gálán viselt sminkjeiről készült galériáját és nagyon tetszik Charlize Theron finom sminkje. Hogyan lehet ilyen légies, könnyed, tavaszi sminket készíteni? Tudnál nekem ebben segíteni?

Köszönöm,
Dóri"

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kedves Dóri!

Évek óta a légies, könnyed smink a divat - a titok az, hogy a kevesebb néha több. Folyékony alapozóval, leheletnyi pirosítóval készíthetünk szép, egészséges bőrfelszínt, ami a smink alapja. A szemhéjra kicsit fémes, antracit árnyalatot tegyünk, egy kevés barna kontúrceruzával kiemelve a tekintetet. A fekete spirál pedig megkoronázza a csillogó tekintetet.

Ajánlom figyelmedbe korábbi szakértői cikkemet is, melyben végigvettük a tavaszi sminktrendeket és azokat az eszközöket, melyek nem hiányozhatnak a sminktáskáinkból. Ha pedig szemüveges vagy, az alábbi tippeket ajánlom.

Üdv.: Gáspár Viki


Tedd fel kérdéseidet a szakerto@life.hu címen! Kérdéseddel együtt azt is írd meg, hogy a Life.hu melyik szakértőjétől szeretnél választ kapni. Ezt követően hamarosan megjelenik a cikk, amely segítséget nyújthat számodra.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.