Sztárok feketén, fehéren - Heti szépségmustra

hajfesték frizura Eva Mendes Mary-Kate Olsen Kirsten Dunst Vera Farmiga Kesha smink szépség stílus Ashley Olsen Emma Stone Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston a lakodalmára készül, Jessica Biel a babavárásra edz, Miranda Kerr pedig lábadozik - a héten a stílusikonok messzire elkerülték a vörös szőnyeget. A még talpon lévő celebek a megjelenésükkel azonban nyomatékosítják, hogy ebben a szezonban a fekete-fehér kombinációk trendibbek, mint valaha. Következzen a Life.hu heti szépségmustrája.

Feketét fehérrel

A púderszínek mellett kétségkívül a fekete-fehér párosítás a legkelendőbb idén a divat palettáján. De vajon el lehet-e rontani azt a roppant klasszikus és néha már-már unalmas párosítást? Persze, hogy igen! Emma Stone ismét figyelt, hogy minden a helyén legyen. Szeretjük az összhatást, de reméljük, ennél szőkébb már nem lesz az egykor vörös filmsztár. Az igézően szép szemű Zooey Deschanel ezúttal nem tarolt a fekete-fehér szettjében: a keresztbe csíkos darab cseppet sem az ő stílusa. Nina Dobrev színésznő Elie Saab kreációja azonban mesésen passzolt a sorozatsztár romantikus stílusához.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Csak klasszikusan!

Ha nincs kedved a színeken agyalni, menj biztosra egy szexi feketével - ez volt a mottója Kirsten Dunst és Olivia Wilde színésznőknek. A Dr. House szexi sztárjának kétségkívül jobban áll a fekete, mint szöszi kolléganőjének. Olivia hajszálvékony spagettipántos ruhája igen kihívó volt a merészen nyitott hátrésszel, Kirsten szettje azonban végtelenül unalmas volt. A piros rúzs volt az egyetlen, ami mentette a menthetőt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Eva és az erotika

Eva Mendes úgy döntött, megmutatja, hogy fagyiszínekben is tud szexi lenni. Szeretjük a leendő Mrs. Gosling egyéni stílusát, de a babaszínű csipkeruha nem passzol Eva néha már-már erőszakosan erotikus külsejéhez. Justin Bieber egykori kedvese, Selena Gomez azonban érti a csíziót, és hetek óta bizonygatja, hogy őt az Isten is a vörös szőnyegre teremtette. Milyen igaz!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tesók a porondon

A celebvilág talán leghíresebb ikerpárja, Mary-Kate Olsen és Ashley Olsen stílusa még mindig igen egyforma: vajon melyikük unja meg előbb a nyugdíjas szerkókat? Vera Fermiga pedig a nála huszonegy évvel fiatalabb színésznő húgával, Taissával pózolt. A szőke színésznő azért elmondhatta volna a hugicának, hogy egy sztár nem parádézik ízléstelen, állatmintás selyemkosztümben a vörös szőnyegen - pláne nem tizennyolc évesen.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A hét rémségei

Kesha igencsak kitett magáért: ebben a szettben pózolt az énekesnő Las Vegasban. Nem tudjuk eldönteni, mi a rémisztőbb: a parókaszínű hajzuhatag, a vaskos combok kiemelése fodrokkal, a méretes tusvonal vagy a fénylő harisnyanadrág. Vajon a nagy elődtől, Christina Aguilerától tanulta mindezt? Azt pedig csak remélni tudjuk, hogy Melanie Martinez énekesnő pusztán a vicc kedvéért kérte a fodrászától ezt a frizurát. Persze az is lehet, hogy szerinte ilyen egy színátmenetes haj...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.