Óriási hája nőtt Kirstie Alleynek

kövér Twitter színésznő gúny Kirstie Alley fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási hurkái lettek Kirstie Alleynek - szerencsére csak egy vicces képen. A fotót a színésznő rakta ki Twitter oldalára. Így gúnyolta ki saját magát és állandó diétamániáját. Van humora a nőnek!

Belevaló nő Kirstie Alley. A színésznő saját szenvedéséből csinált viccet. A minap saját Twitter oldalára rakott ki egy fotót: ezen egy kövér nő testére szerkesztette rá a saját arcát, így első ránézésre olyan, mintha ő lenne a duci.

Forrás: Twitter/kirstiealley
Forrás: Twitter/kirstiealley

Nagynak tűnik a fenekem ebben a bugyiban? - teszi fel a kérdést Kirstie

A színésznő így gúnyolta ki fogyókúra-küzdelmeit. Ahogy a Life.hu is megírta, Kirstie régóta harcol a fránya kilókkal. Közben szerencsére a 62 éves sztár nem felejtette el humorát. Azt írta a kép alá: "Kezdtem túl jól kinézni, ezért elkezdtem sört vedelni." Annyira jó fej!

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.