színésznő-modell Carmen Electra Baywatch Ryan Lochte szépség fellépés láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jól kitárulkozott Carmen Electra. Szó szerint. A szexi híresség széttárt combokkal lépett fel a minap egy partin. A színésznő így ünnepelte a húsvétot...

Micsoda lábak! A dögös Carmen Electra ismét megmutatta, hogy még 40 évesen is szexi és kívánatos. Az ex-Playboy modell egy white partyn lépett fel: széttárt lábakkal, fehér, szegecses bőrcuccban vonaglott a színpadon. A képeket itt megnézhetitek!

Forrás: Twitter/Carmenelectra
Forrás: Twitter/Carmenelectra

Fellépés előtt Carmen és a lányok

A híresség bármilyen provokatív dolgot is művel, még mindig jó bőrben van. De vajon mit szól ehhez a vad performanszhoz olimpikon barátja, Ryan Lochte? Ahogy a Life.hu is megírta, az egykori Baywatch-lányt legutóbb az úszófenoménnal látták randizni.

Ismét pirosban feszít Carmen Electrahttp://www.life.hu/szorakozz/20130304-carmen-electra-modell-a-baywatch-sorozat-egykori-sztarja-ismet-piros.htmlOlimpikonra feni a fogát a férfiak álma?http://www.life.hu/szeress/20130312-ryan-lochte-uszo-olimpikon-es-carmen-electra-szineszno-a-baywatch.htmlMiért félnek a magyar nők az élénk rúzstól?http://www.life.hu/szepulj/smink/20130322-miert-felnek-a-magyar-nok-az-elenk-ruzstol.htmlSzőrös pasik kizárva a szőke modellnélhttp://www.life.hu/szepulj/20130328-kate-upton-modell-utalja-a-szoros-pasikat.htmlSzülés után is szexi szirén Shakirahttp://www.life.hu/szepulj/20130328-shakira-kolumbiai-enekesno-megmutatta-szules-utani-tokeletes-alakjat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.