színésznő Párizs Monica Bellucci Vincent Casel szépség csipkeruha filmpremier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 évet simán letagadhatna Monica Bellucci. A csaknem 50 éves, dekoratív színésznő egy dögös, vörös csipkeruhában tündökölt legújabb filmje premierjén. Nos, igen, szerencsés géneket örökölt...

Vörös csipkeruhába bújt legújabb filmje francia bemutatóján Monica Bellucci. A színésznő a térd alá érő, elegáns öltözékben ragyogóan néz ki. 48 évesen is gyönyörű, bőre szép és természetes.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színésznő férje, Vincent Cassel nem tudta elkísérni feleségét a vörös szőnyegre, mivel ő éppen egy másik filmjét népszerűsítette. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, az olasz származású Monica és francia férje azt tervezik, hogy Franciaországból Brazíliába költöznek. Reméljük, emiatt nem veszítjük szem elől a színésznőt!

Közel ötvenévesen is nyugodtan vetkőzik Monica Belluccihttp://www.life.hu/szepulj/20120903-monica-bellucci-47-eves-olasz-szineszno-levetkozott-a-vogue-italia.htmlElhagyja az országot az ismert sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20130205-elhagyja-franciaorszagot-az-ismert-szineszno-monica-bellucci-es-ferje-vincent.htmlMiért félnek a magyar nők az élénk rúzstól?http://www.life.hu/szepulj/smink/20130322-miert-felnek-a-magyar-nok-az-elenk-ruzstol.htmlSzőrös pasik kizárva a szőke modellnélhttp://www.life.hu/szepulj/20130328-kate-upton-modell-utalja-a-szoros-pasikat.htmlSzülés után is szexi szirén Shakirahttp://www.life.hu/szepulj/20130328-shakira-kolumbiai-enekesno-megmutatta-szules-utani-tokeletes-alakjat.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.