Beach Bunny modell Xenia Deli szexi LifeNight fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Beach Bunny legújabb fürdőruhakollekciója nem sokat hagy a képzeletnek. 

Sokat sejtető csipkék, bájos fodrok és szexi pántok szaladnak körbe a moldovai születésű Xenia Deli testén. A gyönyörű modellre felfigyelt már többek között a Victoria's Secret is, nemrég pedig a Beach Bunny fürdőruháit mutatta be dögös alakján. A mindössze 23 éves Xenia - aki egyébként vetkőzni sem rest - számos magazincímlapot és világhírű márka megkeresését tudhatja maga mögött. A modellről készült képeket a blogon nézheted meg, ide kattintva.

Forrás: Facebook/Xenia-Deli
Forrás: Facebook/Xenia-Deli

Bőr és csipke - Hogyan viseld?http://www.life.hu/legytrendi/20130331-igy-viselhetjuk-az-iden-tavasszal-nagyon-divatos-bor-es-csipke.htmlHajpánt - Blair Waldorf után szabadonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130329-igy-viseli-a-hajpantot-blair-waldorf-szineszno-a-gossip-girl.htmlDivatbotrányok: Teltek és észveszejtően szexisekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130327-divat-es-szepseg-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-duci-szepsegek-freja.htmlSzanaszét vágott ruhában a dögös modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130328-adriana-lima-brazil-modell-egy-dogos-szetvagott-ruhaban-pozolt-egy.htmlMicsoda test! Mihalik Enikő megmutatja melleit, és élvezi! (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20130330-mihalik-eniko-magyar-modell-felmeztelenul-pozol.htmlÉlettelen modellek a reklámokban (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20130327-bizarr-fotok-halott-modellek-a-divatmarkak-reklamfotoin.htmlIlyen fehérneműről álmodik a menyasszony?http://www.life.hu/legytrendi/20130327-a-claire-pettibone-marka-menyasszonyi-fehernemui-csupa-csipkebol-keszultek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.