fashion week tavasz műsorvezető türkiz Nyár RTL II Szombat esti láz maxi szoknya sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu sorozatában megmutatjuk nektek, hogyan öltözhettek úgy, mint az igazi hírességek, és hol szerezhetitek be a hasonló ruhadarabokat itthon, kedvező áron.

Pár hete Lilu különösen csinos volt a Szobat Esti Láz műsorában. Lazacszínű ruhájához hangsúlyos, menta kiegészítőket viselt, és ezzel lepipálta a műsorban szereplő összes hölgyet. Imádtuk ezt az összeállítást, és úgy döntöttünk, szétnézünk az üzletek kínálatában, hátha találunk hasonló darabokat kicsit hétköznapibb verzióban. Íme!

Lilu fotó: RTL II/Sajtóklub
Lilu fotó: RTL II/Sajtóklub

1. Trikó - H&M 1.490 forint, 2. Szoknya - Mango 7.995 forint
3. Nyaklánc - New Yorker 2.990 forint, 4. Szandál - Montonelli (cipoplaza.hu) 19.770 forint

Öltözz úgy, mint egy sztár: Diane Krugerhttp://www.life.hu/legytrendi/20130402-diane-kruger-szineszno-smink-nelkul-pink-nadragban.htmlÖltözz úgy, mint egy sztár: Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/legytrendi/20130326-gwyneth-paltrow-szineszno-meregdraga-tavaszi-ruhait-olcsobb-darabokkal-is-helyettesithetjuk.htmlÖltözz úgy, mint egy sztár: Khloe Kardashianhttp://www.life.hu/legytrendi/20130319-feketefeher-sarga-farmer-khloe-kardashian-tokeletesen-otvozi-a-tavaszi-trendeket.htmlÖltözz úgy, mint egy sztár: Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/legytrendi/20130312-oltozz-ugy-mint-egy-sztar-cindy-crawford-fiatalos-hetkoznapi-viselete.htmlÖltözz úgy, mint egy sztár: Michelle Williamshttp://www.life.hu/legytrendi/20130306-oltozz-mint-egy-sztar-michelle-williams-divatosan-elegans-ballonkabatjaban.htmlÖltözz úgy, mint egy sztár: Gwen Stefanihttp://www.life.hu/legytrendi/20130227-oltozz-mint-egy-sztar-gwen-stefani-sportosan-noies-osszeallitasa-hetkoznapokra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.