házasság LeAnn Rimes Eddie Cibrian anorexia énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kibékült külsejével és a magánélete is rendbe jött LeAnn Rimesnak. Az énekesnő őszintén beszélt szívzűrjeiről és anorexiájáról is.

Végre jól érzi magát a bőrében LeAnn Rimes. A kétszeres Grammy-díjas énekesnő nehéz éveken van túl. Sokan bántották a színész Eddie Cibriannal kötött házasságáért. Bár tavaly úgy tűnt, vége a frigynek, nem így lett. LeAnn most boldog. Twitter oldalára erről egy fotót is posztolt.

Forrás: Twitter/leannrimes
Forrás: Twitter/leannrimes

LeAnn Rimes boldogan vigyorog a tengerparton

Magánéleti gondjai miatt az énekesnő 2011 nyarán csontsoványra fogyott. Sokak szerint anorexiás lett, de ő ezt cáfolta, csak keveset aludt és sokat idegeskedett. Ahogy a fenti kép is bizonyítja, mára fittebb, mint valaha. Azt mondta: ez férjének köszönhető, aki minden nap biztosítja róla, hogy ő gyönyörű. Mi is szeretnénk egy ilyen pasit!

Rehabilitáción kezelik az énekesnőt - Teljesen kiborult a férje miatthttp://www.life.hu/legykepben/20120906-leann-rimes-countryenekesno-azert-vonult-rehabilitaciora-mert-kiborult-attol-hogy.htmlHajbakapott párja exével a szőke énekesnőhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121203-sajatjaikent-tekint-mostohafiaira-a-rehabot-is-megjart-enekesno-leann-rimes.htmlVisszatért a szépség és híres fenekehttp://www.life.hu/szepulj/20130415-pippa-middleton-katalin-hercegno-huga-egy-skot-eskuvon-ugyanazt-a.htmlElővette cicijeit az őrült színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20130415-rebel-wilson-szineszno-muciciket-villantott-az-idei-mtv-movie-awards.htmlRettenetesen megégett a valóságshow-sztár arcahttp://www.life.hu/szepulj/20130411-brandi-glanville-amerikai-celeb-arca-rettenetesen-megegett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.