fashion week nyaklánc tavasz kiegészítő állatminta Nyár karkötő fülbevaló ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Látványos anyagok, karakteres minták - ezek jellemzik az idei tavaszi ékszertrendeket. A Life.hu átnézte az üzletek kínálatát, és megmutatja nektek a legdivatosabb darabokat a bájostól a gótig.

A drágától az olcsóig válogattunk ékszereket a tavaszi trendeknek megfelelően. A toll nagyon fontos alapanyag a 2013-as tavaszi szezonban, de emellett a nagyon könnyed anyag mellett - talán ellenpontozásképpen - a koponya motívum is jelentős szerepet kap a divatban. A két véglet között pedig az állatok segítségével találhatjuk meg az arany középutat.

Tollak

Kényes és elegáns - a tollas ékszerek alkalmi viseletnek számítanak. A tervezők fülbevalókat és nyakékeket egyaránt készítettek tollas díszítéssel.


. Köves fülbevaló tollal - Swarovski 32.800 Ft, 2. Színes tollas fülbevaló - New Yorker 990 Ft
3. Türkiz-lila tollas fülbevaló - H&M 1795 Ft, 4. Kék tollas nyakék - Bershka 4.995 Ft
5. Tollas nyaklánc - Zara 6.595 Ft

Bogarak és egyéb állatfajták

A katicabogarak, a pillangók, a madarak mindig is népszerű elemek voltak az ékszerkészítők tárházában. Ha egyszerűbb darabokat szeretnénk, akkor a fast fashion márkák kínálatában keresgéljünk, ha pedig látványos és elegáns darabokkal akarjuk ékesíteni magunkat, akkor a drágább brandeknél nézzünk körül. Ha nem aggatnál magadra sem ízeltlábúakat, sem teknősöket, akkor egy állatmintás darab is jó választás lehet, mint a tigrismintás karkötő.


1. Katicás fülbevaló - Asos 7,79 euró, 2. Szitakötős bross - Swarovski 32.800 Ft
3. Pillangós gyűrű - Stradivarius 1.795 Ft
4. Tigrismintás karkötő - ASIA Center - Hien Tuan 2.200 Ft
5. Színes bagoly nyaklánc - ASIA Center - Hien Tuan 1.700 Ft
6. Teknősbékás nyaklánc - Mango 4.995 Ft

Koponyák

Fogalmunk sincs, honnan jön a koponyamánia, de idén tavasszal roppant divatosak leszek az ilyen ékszerek. Ezt a bizarr trendet valószínűleg csak a bevállalósabbak fogják követni, ők koponyás gyűrűt, medált, karkötőt, sőt még csatot is választhatnak.


1. Koponyás medál - Stradivarius 2.595 Ft, 2. Koponyákkal díszített lánc - Zara 6.595 Ft
3. Koponyás gyűrű - H&M 1.290 Ft, 4. Koponya fülbevaló - Bershka 1.395 Ft
5. Koponyával díszített karkötő - New Yorker 990 Ft, 6. Koponyás csat - Asos 10,39 euró

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.