fashion week kollekció LifeNight plus-size bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak és kizárólag teltebb formájú hölgyekre gondolt Gaby Gregg, amikor fürdőruha-kollekcióját tervezte.

A brit divatblogger, Gaby Gregg tavaly már fellázadt a kizárólag tökéletes testű lányok számára tervezett fürdőruhák ellen. A 25 éves lány saját bevallása szerint arra szeretné ösztönözni a hozzá hasonlóan teltebb idomokkal rendelkező nőtársait, hogy merjék vállalni önmagukat. Vessék le gátlásaikat és ha szeretnék, bátran húzzanak magukra kétrészes bikinit.

Forrás: www.gabifresh.com
Forrás: www.gabifresh.com

Az InStyle magazinban önálló stílusrovattal rendelkező Gaby ezzel a mottóval állt be a divattervezők sorába. A saját ötlete alapján megszületett ötrészes kapszula kollekciójában bárki megtalálhatja a stílusát, miközben szexinek és divatosnak érezheti magát. "Azt hiszem, a fürdőruha-vásárlás szörnyű tud lenni: az üzletekben sokszor nincs a megfelelő méretben egy stílusos darab, ami még jól is áll" - vallja a fiatal lány. A 40-es méretezéstől kezdődő kollekció darabjait már május közepétől megszemlélhetik a kerekebb hölgyek.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Ceruzaszonya kicsit másképphttp://www.life.hu/legytrendi/20130502-szokatlan-osszeallitasok-ceruzaszoknyara-divat-trend-tavasz-nyar.htmlDivatbotrányok: vissza a |90-es évekbehttp://www.life.hu/legytrendi/20130502-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-a-90es-evek-divatja-ter-vissza.htmlEdzőcuccban is csábító Miranda Kerrhttp://www.life.hu/legytrendi/20130504-miranda-kerr-modell-a-vogue-magazin-fotozasan-kosaraslany-lett.htmlA világ leghíresebb esküvői ruháihttp://www.life.hu/legytrendi/20130424-a-vilag-leghiresebb-eskuvoi-ruhai-kate-moss-katalin-hercegno-grace.html2013-as esküvői trend, amely téged is elvarázsolhttp://www.life.hu/legytrendi/20130430-2013as-eskuvoi-trend-az-1920as-evek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.