színésznő elegáns smink Julianne Moore Cannes-i filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ - kritikus - szeme május 15-től majdnem két héten át a cannes-i fesztiválra szegeződik. A szakma egy része a filmeket, másik része a sztárok ruháját és sminkjét veszi nagyító alá. Utóbbi csapathoz tartozunk mi is. Kövesd tippjeinket, hogy te is a vörös szőnyegen érezhesd magad!

Leheletvékony alapozó a természetes bőrért

Julianne Moore bőrét nézve azt is el tudjuk képzelni, hogy nem használtak alapozót. Csak a kamerák és a fények kereszttüze miatt gondoljuk mégis, hogy igen. Vékony, szinte áttetsző arcbőre miatt leheletvékony réteget kapott, az oly divatos BB krém jó választás. Frissen tartja az arcbőrt, nem nehezíti el és a ráncokba sem ül be. Új felfedezésünk a Helia-D BB krémje, ami fantasztikusan simul a bőrre és tartja frissen egész nap.

Julianne Moore fotó: AFP
Julianne Moore fotó: AFP

A vastag tusvonal egyedi és elegáns

Ha neked is látszik a mozgó szemhéjad egésze, akkor használj tusvonalat. Bátran, vastagon, feketével húzd a vonalat. A vastagsága ellensúlyozza a szemhéjad nagyságát. Az ilyen típusú szem általában hangsúlyos az arcon, tehát a fekete jó választás, mert elegáns és egyszerű megjelenést ad. Használd a L'Oréal Super Liner Blackbuster tust, aminek a szokásosnál méretesebb feje segít a vastag tusvonal könnyed megalkotásában. Természetesen más szemtípusok is használják ezt a tust, de a tusvonal vastagsága függ attól, hogy mekkora a terület a szempillatő és a szemráncod között.

A bátor tusvonal ellensúlyozására használj babapírt

A hamvas és üde orcákat ezúttal mályva, enyhén rózsás árnyalatú pirosítóval érték el. Julianne Moore porcelánbőre így tűnik természetesen kipirultnak. A Maybelline Fit Me pirosítócsalád Medium Pink nevű darabja épp ez az árnyalat. Először keveset vegyél az ecsetre, nehogy bohócot csinálj magadból. Fokozatosan erősítsd a színt, de az első réteg után meg is állhatsz.

Ultraszexi, vizes hatású ajkak

A klasszikus vonalat követve a fekete tusvonalhoz fess piros ajkakat. Játszhatsz a textúrával, a csillogással, épp melyiket érzed magadénak. Hagyd el a tömör piros rúzs ideáját. Válassz átlátszó, vizes hatású terméket, ahogy a színésznő is tette. Ezek épp csak megszínezik az ajkadat és kedvesen hívják fel rá a figyelmet. Az Artdeco Smooth Touch rúzsai puhává teszik az ajkadat. A Rosy Coral árnyalat, kevert színe miatt, minden bőrszínhez passzol. Lám, kevés festékkel is lehetsz díva!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!




Legyél te is tavasztündér!http://www.life.hu/szepulj/smink/20130515-tavasztunder-smink-az-iden-tavasszal-hoditanak-a-pasztell-sminkek-laza.htmlMiért félnek a magyar nők az élénk rúzstól?http://www.life.hu/szepulj/smink/20130322-miert-felnek-a-magyar-nok-az-elenk-ruzstol.htmlÖltözz úgy, mint egy sztár: Pippa Middletonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130514-oltozz-ugy-mint-egy-sztar-pippa-middleton-divatos-mintas-nadragban.htmlÖltözz úgy, mint egy sztár: Solange Knowleshttp://www.life.hu/legytrendi/20130416-solange-knowles-beyonce-knowles-enekesno-testvere-lenge-ruhaban-a-coachella.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.