fashion week fehérnemű modell duci LifeNight plus-size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy duci diáklányon akadt meg egy fehérneműmárka képviselőjének a szeme. A divat színfalai mögött tevékenykedő lány nem sokkal később a kifutón találta magát, mint szexi plus-size modell.

Lotte Williams soha nem gondolta, hogy egyszer ő is a manökenek között kap munkát - mint dögös plus-size modell. A 22 éves lány - aki egyébként egy nívós londoni divatiskola diákja - élete egyébként is a divat körül forgott az utóbbi pár évben. Lottét szerencsére nem szippantotta be ez a világ és továbbra is büszkén vállalta vonalait a sok vékony lány között, miközben PR-ral, újságírással és egyéb munkák lebonyolításával foglalkozott. De ő lepődött meg a legjobban, amikor egy híres fehérneműcég épp a formás lányt kérte fel modellnek. Bár úgy érzi, nagy rajta a nyomás vékonyka kolléganői miatt, elmondása szerint mégis büszke rá, hogy különbözik tőlük.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.