Plus-size modell lett a molett diáklányból

2013.06.03. 18:31

Egy duci diáklányon akadt meg egy fehérneműmárka képviselőjének a szeme. A divat színfalai mögött tevékenykedő lány nem sokkal később a kifutón találta magát, mint szexi plus-size modell.

Lotte Williams soha nem gondolta, hogy egyszer ő is a manökenek között kap munkát - mint dögös plus-size modell. A 22 éves lány - aki egyébként egy nívós londoni divatiskola diákja - élete egyébként is a divat körül forgott az utóbbi pár évben. Lottét szerencsére nem szippantotta be ez a világ és továbbra is büszkén vállalta vonalait a sok vékony lány között, miközben PR-ral, újságírással és egyéb munkák lebonyolításával foglalkozott. De ő lepődött meg a legjobban, amikor egy híres fehérneműcég épp a formás lányt kérte fel modellnek. Bár úgy érzi, nagy rajta a nyomás vékonyka kolléganői miatt, elmondása szerint mégis büszke rá, hogy különbözik tőlük.

Forrás: Northfoto

Forrás: [origo]Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!Csinosan gömbölyödik a plus size modell pocakjahttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20120919-megmutatta-gombolyodo-pocakjat-a-plus-size-modell-amber-rose.html Meztelen plus size modell a címlapon üzen hadat a csontsovány modelleknekhttp://www.life.hu/szepulj/20120523-meztelen-plus-size-modell-a-cimlapon-uzen-hadat-a-csontsovany.html Szexi duci modell fehérneműbenhttp://www.life.hu/life/galeria/20130321-robyn-lawley-plus-size-modell-szexi-fehernemuben-pozol.html Duci kirakatbábuk pózolnak egy svéd üzletbenhttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20130315-duci-probababak-kerultek-a-sved-divatmarka-egyik-ruhauzletenek-kirakataban.html Duci modellt koronáztak Franciaországbanhttp://www.life.hu/legytrendi/20130122-duci-modellek-a-miss-ronde-szepsegversenyen-julia-castelli-lett-a.html Íme, a legszebb duci hölgyek!http://www.life.hu/life/galeria/20130124-duci-nok-a-miss-ronde-szepsegversenyen-franciaorszagban-julia-castelli-lett.html Duci vagy sovány - Melyik alkatot szereti jobban a kamera?http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120420-ez-zsir-duci-vagy-sovany-melyik-alkatot-szereti-jobban.html
divatmodellfehérneműduciLifeNightplus-size