Brad Pitt fashion week Adrien Brody a nap cikke Johnny Depp pasi Tom Cruise botrány divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hajmeresztő külső korántsem a nők kiváltsága. Időnként az uraknak is akad gondja a megjelenéssel, vagy ami még ennél is rosszabb: még ártatlan bakit sem gyanítva pózolnak rémes szettekben, botrányos fizimiskával. Az viszont biztos, hogy a kor jótékony hatással van az ízlésre. A Life.hu Divatbotrányok sorozatában ez alkalommal az urak kerülnek terítékre. Íme néhány balul elsült, de annál emlékezetesebb összeállítás régről és napjainkból.

Kétségtelen, az évek múlása nem csak az urak ízlését csiszolhatja - bosszantó ugyan, de még jól is állhat nekik az öregedés. Sármosabbak lesznek, valósággal megférfiasodnak, és az ősz hajszálak és a szaporodó ráncok dacára sem szakad nyakukba a szavatosság kérdése. Legalábbis nem úgy, mint a hölgyeknek. Igaz, nem mindegyik férfisztárról mondható el, de akad köztük jó néhány, aki manapság sokkal jobban néz ki, mint évekkel korábban. Brad Pitt például egykor igen furcsa dolgokat favorizált. Rémes kalapok, bő ingek némi hippis beütéssel, nem is beszélve az óriási, zabolázatlanul meredező szakállról. Persze a cipőválasztásnak is érdemes figyelmet szentelnünk!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ezután következett a színész fiúbandák stílusát idéző korszaka, de sem az ormótlan bőrkabát, sem pedig az őrangyal jelmez nem tudta eltántorítani a rajongókat. Brad Pitt sikere töretlen maradt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ez ma sincs másként. A sármos színésznek még a híres francia divatház sem tudott ellenállni. Ő lett a Chanel No. 5 parfümjének arca. A jelek szerint úgy vélte a divatház, hogy az akkor 48 éves színész az egyetlen férfihíresség, aki képes eladni egy női parfümöt. Pitt így beállt a sorba Nicole Kidman, Vanessa Paradis, Audrey Tautou, Ali MacGraw és Lauren Hutton mögé. Ez volt az első eset, hogy a Chanel női illatát egy férfi képviselte, és valljuk be, nem is akármilyen férfi.

http://www.youtube.com/embed/mGs4CjeJiJQ

Ha formabontó összeállításokról van szó, Adrien Brody mindig biztos befutó volt. Nála még a színes hajtincsek sem meglepőek. A különcködésben élen járó színész gyengéi egykor mégis az elméretezett holmik voltak: rövid trikó, bokán lengő farmer, szűk mellény. Gyakran nézett ki úgy, mint aki már mindenét kinőtte.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Azonban a színész szerencsére nem javíthatatlan. Az elmúlt évek jó hatással voltak rá is. Ma már sokkal inkább figyel a részletekre, de egy kis csavar mindig kell.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

David Beckham ma már valóságos stílusikon. Ez persze nem volt mindig így. A szőke melír, a méretes smukkok és a furcsa copfok mind a múlté. Külseje már-már bosszantóan tökéletes. Mintha skatulyából húznák elő Mr. Beckhamet. Ő is azok táborát erősíti, akiknek az évek igen jól állnak. Ha odáig vagy a stílusáért, akkor ide kattintva még több szexi fotót találsz a sztárról.

Forrás: AFP, Facebook/David Beckham
Forrás: AFP, Facebook/David Beckham

Ami azt illeti, Matthew McConaughey-nek sem lenne oka panaszra, ám a színész tavaly komoly lépésre szánta el magát. A színész csontsoványra fogyott és arról suttogtak, hogy súlyos beteg. Aggodalomra persze nem volt ok, hiszen mindez egy film kedvéért történt. A The Dallas Buyer's Club miatt valóságos önsanyargatásba kezdett. A filmben egy HIV-beteg villanyszerelőt játszik, akit érthetően nem lehet kigyúrtan alakítani a vásznon. Ezért Matt kemény fogyókúrába kezdett, hogy megszabaduljon tizenöt kilótól. A kontraszt elképesztő volt

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A színész azonban női celebeket meghazudtoló módon képes túllőni a célon, ha öltözködésről van szó. Szatén fényű, lila öltönye például egyenesen kétségbeejtő, bár az biztos, hogy egy igazán figyelemfelkeltő darab. McConaughey már korábban is képes volt rémes összeállításaival a középpontba kerülni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Persze bakik ide vagy oda, új filmje mellett régi énjét is várjuk vissza, türelmetlenül.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Akad azonban, aki a korral inkább felveszi a küzdelmet, mintsem elfogadja. Jobban mondva lelkesen hódol a plasztikázási láznak. Tom Cruise például az ezredforduló óta semmit sem öregedett, sőt. Kevesebb a barázda a homlokán, mint annak idején. Igaz, a szeme sarkában jelentek meg szarkalábak, ám ezek sem éppen egy ötvenegy éves férfi látszatát keltik. Kétségtelen, plasztikai sebésze mesés munkát végzett. Ha már itt tartunk, ízlésére is ráférne egy kis "tupír". Hiszen a V magazinnak készült fotósorozatával bevéste magát a divattörténetébe, pechére sajnos.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A sort egy kortalan rosszfiúval zárjuk -egy nagyon szexi és nagyon fura rosszfiúval, akiből szinte árad a sárm. Ő amolyan modern lázadó, ahogyan korábban, úgy most is. Stílusa pedig utánozhatatlan. Íme Johnny Depp régen és most.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a StílusZsarut a Facebookon!


A StílusZsaru mindig figyel és rajta tartja a szemét a sztárokon és stílusikonokon, valamint azok ruháin is. Követi a legdurvább stílusbakikat és elkalauzol a divat világában.


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A STÍLUSZSARU OLDAL!



Divatbotrányok: áldott ízléstelenséghttp://www.life.hu/legytrendi/20130528-divatbotranyok-aldott-izlestelenseg.htmlDivatbotrányok: Kelly Osbourne topformábanhttp://www.life.hu/legytrendi/20130514-divatbotranyok-kelly-osbourne-celeblany-hizasa-es-fogyasa.htmlDivatbotrányok: baklövések Beyoncé módrahttp://www.life.hu/legytrendi/20130507-divatbotranyok-baklovesek-amiket-beyonce-az-enekesno-elkovetett.htmlDivatbotrányok: vissza a |90-es évekbehttp://www.life.hu/legytrendi/20130502-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-a-90es-evek-divatja-ter-vissza.htmlDivatbotrányok: Veszedelmes lábbelikhttp://www.life.hu/legytrendi/20130423-divatbotranyok-veszedelmes-labbelik-a-tusarku-cipok.htmlDivatbotrányok: prostis dívák a színpadonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130417-divatbotranyok-sorozatban-prostis-divak-a-szinpadon-taylor-momsen-lady-gaga.htmlDivatbotrányok: A Minaj-hadművelethttp://www.life.hu/legytrendi/20130403-nicki-minaj-botranyos-enekesno-szerepel-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.