fashion week arckép póló Megasztár Tolvai Renáta minta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni, a Megasztár győztese saját magát hordhatja ezentúl.

Divatikon lett Tolvai Reni. Az énekesnő arca az egyik divatmárka pólóira került fel, az így született trendi darabokat pedig bárki megveheti.

Forrás: Facebook/Tolvai Renáta hivatalos oldala
Forrás: Facebook/Tolvai Renáta hivatalos oldala

Íme, a Tolvai Renis pólók

Az énekesnő a hivatalos Facebook-oldalán osztotta meg a hírt rajongóival, hogy ezentúl pólót viselve is kifejezhetik iránta való szeretetüket. Reni ráadásul maga is szívesen belebújik az egyedi darabokba. A trikókon természetesen a sztár látható egytől-egyig kreatív és merész módon lefotózva. Nem is vártunk mást tőle! "A nagyon dizájnos "Reni pólók" egy ötlet kapcsán születtek. Kiss Márk stylist barátom készített terveket és ezeket megosztottam a közösségi oldalamon, majd egy divatcégnek nagyon megtetszettek és ők tovább álmodták a terveket, ezek azok, amiket nemrég újra megosztottam az oldalamon. Egyelőre még csak ajándékba kaptam belőlük 1-1 darabot, de amióta a rajongók látták nagy az érdeklődés, ezért úgy döntöttem, megszavaztatom melyik tetszik legjobban a közösségnek és utána limitált példányszámot legyártatunk belőle" - mesélte Reni a Life.hu újságírójának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.