pózolás szólóalbum Miguel Mariah Carey fürdőruha videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen bevadult Mariah Carey. A szexi bőrruhás, motoron feszítős képek után most szanaszét vágott fürdőruhában pózol az énekesnő.

43 évesen is gyönyörű Mariah Carey. Az énekesnő legújabb szólóalbuma, a Beautiful kedvéért - amit az r&b zenész Miguellel közösen készített - bármit bevállalt, ami tüzes és szexi. Ahogy a Life.hu is megírta, legutóbb motorra pattant egy aprócska bőrruciban. Most pedig egy démoni, fekete fürdőruhás kép készült róla.

Forrás: Twitter/MariahCarey
Forrás: Twitter/MariahCarey

Twitter oldalára is posztolta a fotót és a következőt írta alá: "A kulisszák mögött Miguellel. Hamarosan..." A rajongók már alig várják a sztár 14. stúdióalbumának júliusi megjelenését. Ezekkel a vadító képekkel addig is szépen fokozza a hangulatot.

Szétpattant a ruha Mariah Carey hátánhttp://www.life.hu/legytrendi/20130525-szetpattant-a-ruha-mariah-carey-enekesnon-a-good-morning-america.htmlMariah Carey ötödjére is kimondta az igenthttp://www.life.hu/szeress/20130501-mariah-carey-enekesno-es-ferje-nick-cannon-otodjere-disneylandben-hazasodott.htmlMariah Carey többet mutatott a kelleténélhttp://www.life.hu/legytrendi/20130227-mariah-carey-amerikai-enekesno-kivillantotta-mellbimbojat-egy-kiadoi-szulinapon.htmlMagát kényezteti a motoron a világsztárhttp://www.life.hu/szepulj/20130510-mariah-carey-enekesno-vagany-borruhaban-motorozik-uj-klipjeben.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.