Merész dekoltázzsal vezetett műsort Tatár Csilla

TV2 Miss Universe Hungary szexi Miss Earth Hungary A Szépségkirálynő szépségverseny Tatár Csilla ruha Miss World Hungary estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szépségkirálynő című műsor döntőjében merészebbnél merészebb estélyi ruhában léptek a színpadra a szépségverseny jelöltjei, Tatár Csilla pedig merész dekoltázzsal forrósította fel az amúgy is fülledt este hangulatát.

A TV2 műsorvezetőjét a héten már körbeajnároztuk tökéletes alakja miatt, amikor bikiniben jelentkezett be a Mokka reggeli adásában. Tatár Csillát a héten másodjára is meg kell dicsérnünk. A műsorvezetőnő A Szépségkirálynő döntőjét álomszép ruhában vezette, amely kihangsúlyozta Csilla gyönyörű dekoltázsát, de egy pillanatig sem volt közönséges. A műsorvezető hivatalos Facebook-oldalán a közelmúltban tett közzé egy fotót, amikor Benes Anita divattervezőnél járt, ezt a ruhát is ő tervezte, ahogy valamennyi jelölt ruháját is ő készítette az estélyi ruhás felvonuláshoz.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

Rita Ora vadóc és szexihttp://www.life.hu/life/galeria/20130620-rita-ora-a-nemet-interview-magazin-fotoin.htmlSzexi testláncot hordanak a világsztárokhttp://www.life.hu/legytrendi/20130613-kendall-jenner-valosagshowsztar-beyonce-es-rihanna-nyomdokaba-lepett-es-testlancot.htmlÖrdög Nóra macskanőnek öltözött - szexi fotóhttp://www.life.hu/legytrendi/20130612-ordog-nora-musorvezeto-szexi-macskanokent-pozol-ferje-nanasi-pal-fotos.htmlSzexisebb Katalin hercegnőt szeretne Cavallihttp://www.life.hu/szepulj/20130607-katalin-hercegnot-szeretne-oltoztetni-roberto-cavalli-olasz-divattervezo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.