A focistafeleség dögösebb, mint valaha

modell LifeNight Sylvie van der Vaart anya bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sylvie van der Vaartról a napfény és a tengerpart csalta le a ruhákat, hogy egy szál bikiniben megmutathassa tökéletes alakját.

Nehéz időszakot tudhat maga mögött a holland focista, Rafael van der Vaart exfelesége. Sylvie van der Vaart megküzdött a mellrákkal, tavaly megütötte volt férje és beadta a válókeresetet is.

Forrás: www.hunkemoller.com
Forrás: www.hunkemoller.com

A modell bikinis képeit elnézve azonban dögösebb, mint valaha. A Hunkemöller szexi fürdőruháiban feszítő egygyermekes anyukára csak nem egy új szerelem volt ilyen hatással? Nem lenne meglepő, hiszen a hírek szerint Sylvie jelenleg egy francia milliomossal találkozgat.
Ha kíváncsi vagy a modell többi fürdőruhás képére is, nézd meg a blogon ide kattintva.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!




Adjunk tejet a gyereknek?http://www.life.hu/anyaskodj/20130620-adunk-e-tejet-a-gyereknek-pro-es-kontra-ervek-a.htmlMég több gyereket szeretne Brad és Angelinahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130625-angelina-jolie-es-brad-pitt-meg-ket-gyermeket-szeretne-a.htmlGyerekével együtt drogozna Robbie Williamshttp://www.life.hu/anyaskodj/20130624-robbie-williams-enekes-egyutt-drogozna-a-lanyaval-hogy-a-legjobb.htmlNégy gyerek után is dögös a modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130620-lifenight-brooke-burke-modell-es-szineszno-negy-gyerek-utan-42.htmlBevállalnád az első gyereket 300 ezerért?http://www.life.hu/anyaskodj/20130620-a-kormany-haromszaz-ezer-forintot-adna-az-elso-gyerekert.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.