44 évesen meztelenkedett Helena Christensen (18+)

szexi Helena Christensen címlapfotó szupermodell meztelenkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szupermodell megmutatta még mindig szexi idomait, amint pucérra vetkőzött egy magazin kedvéért.

Helena Christensen még mindig nagyon jó nő. A '90-es években az egyik legfelkapottabb szupermodellnek számított, és most, két évtizeddel később bebizonyította, hogy van keresnivalója a szakmában. A FutureClaw magazinnak mutatta meg fantasztikus, pőre testét.

Forrás: FutureClaw Magazin
Forrás: FutureClaw Magazin

A fotók között helyet kapott néhány extrémen szexi felvétel is. Van, hogy egy szál melltartóban álldogál, és intim testrésze elé csak egy hattyút tart. És akad olyan, ahol meztelenül ül egy széken a gardrób közepén. Fantasztikusan néz ki! Decemberben ünnepelte 44. születésnapját, de úgy látszik, még most is helytálló rá az a cím, amit anno Gianni Versace ragasztott rá: övé a legszebb test a világon.

Helena Christensen még mindig őrülten szexihttp://www.life.hu/life/galeria/20120302-helena-christensen-meg-mindig-orulten-szexi.htmlHajléktalan volt Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/szepulj/20130710-jennifer-lopez-szineszenekesno-fekete-hajjal-pozol-es-bevallotta-hogy-18.htmlMi a titka a 82 éves szupermodellnek?http://www.life.hu/szepulj/20130709-lifenight-carmen-dellorefice-82-eves-modell-elarulta-szepsegtitkait.htmlDögös csaj lett Eminem szőke kislányábólhttp://www.life.hu/szepulj/20130709-eminem-lanya-hailie-jade-mathers-dogos-nagylany-lett.htmlFehérneműben bájolog a Bond-lányhttp://www.life.hu/szepulj/20130708-lifenight-rosamund-pike-szineszno-bondlany-fehernemuben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.