Az erkélyen meztelenkedett Rihanna

2013.07.16. 14:32

Az énekesnő ruha nélkül álldogált szállodája teraszán Monacóban. Mert megteheti.

Megszokhattuk már, hogy Rihannánál a kevesebb, mindig több. Ahogy a Life.hu is megírta, legutóbb mindössze egy szál fürdőruhában ment el vásárolni Monte Carlóban. Most viszont kicsit túllőtt a célon: a 25 éves sztár pucéran pózolt az erkélyen. Az erről készült képért kattintsatok ide!

Forrás: AFP
Rihanna a monacói fellépésén - ruhában

A barbadosi énekesnő turnéja épp a francia Riviérán állomásozik: itt csodálhatták meg a járókelők szexi, pőre testét. A pucérkodás előtt nem sokkal Riri az ejtőernyős vízisíelést is kipróbálta, szóval duplán kellemes napja volt.

 

Fürdőruhában vásárolgat Rihannahttp://www.life.hu/szepulj/20130713-rihanna-enekesno-furdoruhaban-ment-vasarolni-csak-magas-sarkut-huzott-hozza.html Rihanna megmutatta, mi van a ruha alatthttp://www.life.hu/legytrendi/20130710-lifenight-mellett-villantott-rihanna-enekesno.html Arcon vágta rajongóját Rihannahttp://www.life.hu/szorakozz/20130619-rihanna-amerikai-enekesno-arcon-vagta-rajongojat.html Rajongóján vonaglott Rihannahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20130609-rihanna-enekesno-koncertjen-egy-rajongojara-ult-es-meglovagolta.html Monroe-ként hempereg Rihannahttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130519-rihanna-szoke-parokaban-marilyn-monroe-szinesznot-utanozza.html


 

RihannaMonacoerkélyturnémeztelenkedéspucér