fehérnemű szexi fehérnemű-kollekció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon mire indulna be jobban a pasi, mint egy vadiúj, őrjítő fehérneműre?

Igen provokatív lett a Lascivious márka új kollekciójának kampánya, méghozzá azért, mert a fotókon a kerek fenekű modellek nagyon jól egymásra tudtak hangolódni. Jó ötlet a fehérneműcégtől, hogy nem pusztán tökéletes külsejű lányokat fotóztak le szexi alsóneműkben - így talán még a férfiak figyelmét is jobban felkeltik a kampányfotók, melyeket a blogon nézhetsz meg, ide kattintva.

Forrás: Lascivious/Fotó: Szymon Brodziak
Forrás: Lascivious/Fotó: Szymon Brodziak

Trendi, mégis kényelmes - Szettek repülőúthozhttp://www.life.hu/legytrendi/20130726-kenyelmes-praktikus-divat-ruhadarabok-repuloutakhoz.htmlBevállalta! Meztelenre vetkőzött Anna Paquinhttp://www.life.hu/legytrendi/20130727-meztelenre-vetkozott-anna-paquin-szoke-szineszno-a-true-blood-sorozatban.htmlÖnfeledten pózol a világsztár exehttp://www.life.hu/legytrendi/20130725-nina-agdal-modell-adam-levine-volt-baratnoje-nagyon-szexi-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.