Iroda fashion week bőrönd utazás nyári ruha Nyár munka nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne vásárolt volna már olyan strandruhát vagy éppen strandtáskát, amit aztán csak az éves nyaralás alkalmával viselt? A Life.hu most arra ad tippeket, hogyan viselhetitek az irodában a nyaralós bőröndből kipakolt darabokat.

Egy egyszerű, pamut strandruha vagy éppen egy sportos anyagú strandtáska elsőre talán nem passzol az irodai viselethez, mi most mégis arra teszünk kísérletet, hogy elegánsabb környezetben viseljük a nyaralós cuccokat.

Strandruhában az irodában

Mindenkinek a szekrényében megbújik egy laza szabású strandruha. Ezeket az egyszerű darabokat egy jól szabott blézerrel és tűsarkúval párosítva bátran felvehetjük a munkahelyre is. A színeket sem kell feltétlenül kerülni a casual sikk esetén sem, csak jól kell megválasztani azokat: mi a kék ruhához egy pirosas-narancsos, virágos blézert választottunk, és ez az árnyalat visszaköszön a cipőnél is.


1. Kék ruha - F&F 2.590 forint, 2. Virágos zakó - Zara 25.995 forint
3. Piros tűsarkú - Zara 8.995 forint, 4. Fekete válltáska - Mango 7.995 forint

Strandtáskával a munkába

Egy hatalmas strandtáska nem csak a nyaralás alatt praktikus, hiszen egy rohanós városi napon sok mindenre lehet szükségünk, egy ilyen darab pedig képes mindent elnyelni. A táska sportos anyaga ne zavarjon, de a ruha legyen elegáns. A púderszínű nadrág ugyan elüt a táskától, de a blézer megteremti a harmóniát.


1. Púderszínű nadrág - H&M 9.990 forint, 2. Blúz - F&F 3.990 forint
3. Sötétkék blézer - Zara 15.995 forint, 4. Púderszínű balerina - H&M 2.990 forint
5. Kék táska - Mango 3.595 forint

Farmerszoknya dolgos napokra

Sokan a farmerszoknyáról is úgy vélik, hogy inkább szabadidős viselet - mi most erre szeretnénk rácáfolni. Ugyan a szegecselt cipő és táska egy kis keménységet kölcsönöz az összeállításnak, de a fekete, áttört anyagú felső eleganciát visz az összhatásba.


1. Szegecselt táska - Bershka 4.995 forint, 2. Fekete felső - F&F 2.145 forint
3. Farmerszoknya - Zara 9.995 forint, 4. Szegecselt cipő - H&M 5.990 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.