fashion week kabát dzseki ősz pelerin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki fázósabb az egyből szövetkabátot húz, míg mások a tél beálltakor is csak bőrdzsekiben feszítenek, éppen ezért most kiskabátokat és nagykabátokat ajánlunk őszre a legutolsó trendekből.

Pelerin

Kisebb szellő, kisebb zápor esetén kitűnő védelmet nyújt egy pelerin, nem véletlen tehát, hogy ez a darab minden őszi szezon kötelező alapeleme. A pelerinek többféle stílusba beilleszthetők, hiszen az egészen elegáns, már-már ballonkabátszerű modellektől a háziköntösszerű darabokig igen széles a skála.


1. Zara - 32.995 forint, 2. H&M - 12.990 forint, 3. Mango - 25.995 forint

Régi motorosok

Akárcsak a pelerinek, a bőrdzsekik is az őszi szezon nagy kedvenceiknek számítanak. A bőrdzsekik közül idén divatosak a motoros fazonúak. A szabásuk rövid, ezt kihasználva igen stílusos összeállítást alkothatunk úgy, ha egy vastag kötött pulóver kicsit kilóg alóluk. Ebben az esetben semmiképpen se cipzározzuk be teljesen a kabátot.


1. Mango - 23.995 forint, 2. H&M - 9.990 forint
3. Mango - 69.995 forint, 4. Springfield - 17.995 forint

Ki a baseballpályára!

Na, a felkiáltást nem gondoltuk komolyan, de egy ilyen baseballdzsekiben biztosan sportos hangulatba kerülünk majd. Az idei szezon nagy újdonságai a baseballkabátok, amiket mi inkább sportosabb, lazább öltözékekhez ajánljuk.


1. H&M - 9.990 forint, 2. Topshop - 55 font, 3. New Yorker - 8.990 forint

Szürkén, de elegánsan

Idén ősszel a fekete és bézs elegáns kabátok mellé betörtek a szürkék is. Ezen a területen a minimalista, végtelenségig egyszerűsített szabásvonalak az uralkodók. Szuper választás lehet a bazárban található bármelyik kabát egy szoknyás vagy éppen koktélruhás összeállításhoz.


1. H&M - 14.990 forint, 2. Mango - 33.995 forint, 3. Zara - 25.995 forint

Feltűnő ujjak

Rengeteg márka kínálatában találtunk olyan kabátokat, amelyeknek az ujjuk teljesen más anyagból készült, mint a kabát többi része. A többnyire műbőrből vagy bőrből készült ujjak különlegessé teszik még a legegyszerűbb szabással készült modellt is.


1. New Yorker - 17.990 forint, 2. Mango - 17.995 forint, 3. H&M - 12.990 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.