Twitter album Cher szőke borító
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő legújabb albumborítóján szőke hajkoronával pózol. Mintha fiatalabb is lenne pár évvel.

Szőke bombázóvá változott Cher. Az énekesnő legújabb albumának, a Closer To The Truth-nak borítóján lélegzetelállítóan néz ki. Egy szál szexi köntöst visel, haja pedig platinaszőke lett. Elhiszitek, hogy ez a nő már 67 éves? Egy húszast simán letagadhatna.

Forrás: Twitter/Cher
Forrás: Twitter/Cher

A szőke Cher

A sztár a képet Twitter oldalára posztolta ki nagy büszkén. Azt írta a dögös fotó alá: Playboy-os hatású lett. Valóban olyan erotikusra sikeredett a felvétel, mintha a kortalan énekesnő a nyuszis magazinban pózolna. Az biztos, hogy 26. stúdióalbumának készítését nem aprózta el. Végül is volt rá ideje, hogy nagyot robbanjon az anyag, hiszen már 12 éve annak, hogy legutolsó lemeze piacra került.

Beleszerettünk Selita Ebanks sminkjébehttp://www.life.hu/szepulj/smink/20130809-selita-ebanks-a-victorias-secret-topmodell-ragyogo-sminkje.htmlSzépségtrükkök világsztároktólhttp://www.life.hu/szepulj/20130830-smink-es-frizura-szepsegtrukkok-vilagsztaroktol.htmlBódi Sylvi 19 éves popsiját mutogatjahttp://www.life.hu/szepulj/20130901-ilyen-volt-bodi-sylvi-modell-19-evesen-tangaban-egy-foton.htmlEgy este, két haj - a színésznő átváltozásahttp://www.life.hu/szepulj/20130830-jennifer-hudson-enekesno-hosszu-es-rovid-hajjal-is-feltunt-az.htmlSzexi fotókon szerepel Marenec Fruzsinahttp://www.life.hu/szepulj/20130831-marenec-fruzsina-magyar-musorvezeto-szexi-fotokon-szerepel-naptarlany-lett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.