Még mindig elképesztő Alessandra Ambrosio

modell strand Alessandra Ambrosio Victorias Secret LifeNight Los Angeles bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Victoria's Secret modellje Los Angelesben múlatta az időt vőlegényével és annak lányával, ahol nem csak pink-fehér bikinijét mutatta meg.

Alessandra Ambrosio Görögország után Los Angeles egyik legimpozánsabb részén, Santa Monicán élvezte a napfényt és a tengert. A strandolók szeme azonban nemcsak a modell pink-fehér mintás bikinijén akadt meg, hanem a hozzá tartozó tökéletes alakon is. A képeket ide kattintva nézheted meg.

Forrás: Twitter/Alessandra Ambrosio
Forrás: Twitter/Alessandra Ambrosio

Nem hiába jegyzi az egyik leghíresebb fehérneműmárka is a nevét, hiszen a Victoria's Secret-angyalok közé csak a legjobbak kerülhetnek be. Természetesen nem egyedül ruccant ki a strandra a 32 éves modell. Vele tartott vőlegénye, Jamie Mazur és a férfi előző házasságából született kislánya, Anja is.

Az utcán borotválkozott Alessandra Ambrosiohttp://www.life.hu/szepulj/20130423-az-autojaban-ulve-borotvalkozott-meg-alessandra-ambrosio-modell.htmlAlessandra Ambrosio láthatóan élvezi kisfia társaságáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120725-alessandra-ambrosio-lathatoan-elvezi-kisfia-tarsasagat.htmlIsmert lett a modell, mégis magányoshttp://www.life.hu/legykepben/20130827-a-cimlaplany-cimu-verseny-gyoztese-alexa-uj-musorban-a-a.htmlRémálomba torkollott a modell fotózásahttp://www.life.hu/legytrendi/20130829-lifenight-meztelenul-akartak-lefotozni-palyaja-kezdeten-16-evesen-linda-evangelista.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.