Extra mély dekoltázst mutatott Olivia Wilde - fotó

2013.09.03. 18:19

A színésznő köldökig kivágott blézerben forrósította fel a hangulatot londoni filmpremierjén. Akadt ám egy vetélytársa is: Naomi Campbell személyében.

Olivia Wilde nem bízta a véletlenre legújabb filmje londoni premierjét. A színésznő fekete kiskabátban vonult a vörös szőnyegen a Rush című film bemutatóján. Hozzá fekete ceruzanadrágot és magassarkú cipőt választott. Melltartót viszont nem viselt, közszemlére téve teljes dekoltázsát.

Forrás: Northfoto
Olivia Wilde

Ha a szép színésznő úgy gondolta, ő lesz az egyedüli, aki után megfordulnak majd az emberek, tévedett. A szupermodell Naomi Campbell is irtó dögös ruhában vonult végig.

Forrás: Northfoto
Naomi Campbell

Fekete minibe bújt, amelynek derék részét szexi kivágások dobták fel. Természetesen a fekete szépség sem volt rest kirakni azt, amije van. A két díva láttán tudott egyáltalán valaki a filmre koncentrálni?

 

Heves csókcsatába keveredett Robert Pattinsonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130902-robert-pattinson-az-alkonyat-filmek-szinesze-a-dior-homme-parfumreklamjaban.html Surranók és tűsarkak - őszi cipődivathttp://www.life.hu/legytrendi/20130829-surranok-tusarkak-loaferek-balerinak-cipodivat-2013-osz.html Áttetsző ruhával készül a világdöntőre a szépségkirálynőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130901-rakosi-annamaria-miss-workd-hungary-2013-szepsegkiralyno-atlaszo-csipkeruhaban.html Egy szál combfixben meztelenkedik a modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130829-lifenight-sigrid-agren-modell-a-numero-magazinban-meztelenul-pozol.html Velencében villantott Judi Denchhttp://www.life.hu/legytrendi/20130901-judi-dench-combot-villantott-a-velencei-filmfesztival-voros-szonyegen.html
Olivia WildeNaomi Campbellmelltartódekoltázsvörös szőnyegfilmpremier