Beach Bunny Irina Shayk tervező szupermodell LifeNight bikini tengerpart fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világszép modell ezúttal a Beach Bunny szexis fürdőruhái kedvéért mutatta meg híres idomait.

Ugyan nem ő az egyedüli szupermodell, akinek testéért bárki hajlandó lenne meghalni, de ő az első, aki fürdőruha-kollekciót tervezett a Beach Bunnyval karöltve.

Forrás: www.beachbunnyswimwear.com
Forrás: www.beachbunnyswimwear.com

Kattints a képre a galériáért!

Hogy teljes legyen a kép, Irina Shayk modellt is állt a csodaszép bikinikben és egyrészes fürdőruhákban. A 27 éves orosz szépség tökéletes alakján minden nagyszerűen mutat, nem hiába választotta modelljének a Sports Illustrated, a Victoria's Secret és az Intimissimi.

Száz éve még inkább csak takart, mint szexisen csábított - A fürdőruha történetehttp://www.life.hu/legytrendi/20120712-legyel-olyan-szexi-a-strandon-mint-marilyn-monroe-a.htmlA strandok réme: a legocsmányabb fürdőruhahttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110427-csunya-furdoruha-nyarra.htmlA tökéletes fürdőruha - karcsúsít és kiemeli a nőiességedethttp://www.life.hu/legytrendi/kiegeszitok/20110401-karcsusito-furdoruha.htmlKifogott a fehér bikini a modellenhttp://www.life.hu/legytrendi/20130916-victoria-silvstedt-sved-fotomodell-es-egykori-playmate-feher-bikinit-valasztott.htmlBikiniben rázta magát az X-Factor sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130910-bikiniben-lejtett-szexi-tancot-nicole-scherzinger-enekesno-a-brit-xfaktor.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.