fáradtság fotó Suri Cruise smink nélkül New York kialvatlanság Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőt még soha nem láttuk ilyen nyúzottnak, mint a minap, amikor iskolába vitte gyermekét.

Katie Holmes elfelejtette, hogy világsztár, így bárhol, bármikor lefotózhatják. A 34 éves színésznőt a minap a reggeli órákban, útban az iskolába kapták lencsevégre New Yorkban: borzasztóan fáradtnak és kialvatlannak nézett ki, szemei alatt sötét karikák díszelegtek. A képeket itt megnézhetitek! Vajon túl korán volt a sminkeléshez?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tom Cruise exe a válás óta egyedül neveli kislányukat, a kis Surit, aki a közelmúltban eltörte a karját. Katie nemcsak az anyaságra koncentrál, hiszen játszik a Broadwayn és filmet is forgat. A sok munkába jócskán bele is fogyott az utóbbi hónapokban.

Katie Holmes végre szerelmes?http://www.life.hu/szeress/20130601-katie-holmes-tom-cruise-volt-felesege-allitolag-szerelmes-luke-kirby.htmlCsont és bőr lett Katie Holmeshttp://www.life.hu/ez-zsir/20130508-katie-holmes-szineszno-csontsovanyan-erkezett-az-idei-met-galara.htmlKatie Holmesnak új hódolója vanhttp://www.life.hu/szeress/20130402-katie-holmes-szinesznonek-uj-hodoloja-van-egy-jazz-enekes-peter.htmlKatie Holmes félmeztelenül reklámoz ékszerthttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20130315-katie-holmes-szineszno-felmeztelenul-reklamoz-ekszert.htmlA csiganyáltól lesz szép Katie Holmes bőrehttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130126-katie-holmes-amerikai-szineszno-bore-a-csiganyaltol-lesz-szep.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.