színésznő Camilla Belle elegáns smink szépség sztársmink nőiesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kevesebb néha több - szól a szépségtanács. Ahhoz, hogy csinosnak érezzük magunkat, elég a kis fekete ruha és néhány ecsetvonás. Valamint a mosolyod, hiszen az öltöztet igazán! Heti kedvencünk Camilla Belle amerikai színésznő sminkje.



Forrás: AFP
Forrás: AFP

1. L'Oréal Lash Architect - vízálló szempillaspirál, 2. Chanel Stylo Yeux - vízálló szemceruza, 3. Flormar Long Wearing Lipstick - ajakrúzs, 4. MAC Prep+Prime Transparent Finishing Powder - púder, 5. Bobbi Brown Long-Wear Even Finish - hosszan tartó, természetes hatású hidratáló alapozó, 6. Catrice Vanilla Sky Ride - kézzel készített, nedvesen is használható, magasan pigmentált szemhéjpúder, 7. Artdeco Light Coral Blush - barackszínű, por állagú pirosító, 8. Bobbi Brown Creamy concealer - korrektor

Esti megmozdulásokhoz erősebb fedésű alapozót javaslunk, ami a bőröddel pontosan megegyező árnyalatú legyen. A szem környékét korrektorral világosítjuk, amit egy könnyű, átlátszó, lehetőleg fényvisszaverő pigmenteket tartalmazó púderrel fixálunk - és persze az egész arcra hintünk egy keveset, főleg a T-vonalra. A szemhéjra először bázis kerül, nehogy begyűrődjön a szemhéjfesték. Bézs vagy törtfehér, bársonyfényű port dolgozz az egész mozgó szemhéjra. A szemhéjráncod ívét világos, barackos-barna színnel emeld ki, ezzel élővé teszed a tekintetedet. Vízálló fekete ceruzával húzz vékony kontúrt az alsó és felső pillatőbe, beleértve a vízvonalat is. A felső kontúrt tussal is készítheted, ezzel növelve a tartósságot. Az alsó pillasor alatt, a szemhéj külső harmadán középszürke festékkel egy vékony satír még inkább kiemeli a szemedet. A szempillákra ébenfekete spirál kerüljön, akár vízálló változatban, a szemöldököt pedig fésüld át, és színtelen zselével fixáld.

Arcpírként a bőröd árnyalatához közeli, matt barack színt javaslunk, amit az almácskáidra tegyél. Az almácskáid úgy bukkannak elő a legkönnyebben, ha magadra mosolyogsz a tükörben, és a mosoly által kialakuló "pofi" az ominózus rész... Jelen esetben a rúzs lesz sminked és megjelenésed éke. Meleg pink, matt vagy enyhén gyöngyházas színt válassz. A tubusból is felkenheted a klasszikus módon, de ha visszafogottabban szeretnéd, akkor az ujjbegyeddel tapogasd a rúzst az ajkadra, így csökkenthetsz a szín intenzitásán.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.