Így csúfították el a pattanások Kate Uptont - fotó

kozmetika modell edzőterem Párizs smink nélkül bőrhiba Kate Upton pattanás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modellt és kevésbé szép pattanásait egy párizsi edzőteremből kilépve kapták lencsevégre.

Míg a nők irigykednek csodaszép külsejére, addig a férfiak rajongva figyelik Kate Upton minden mozdulatát. A Sports Illustrated gyönyörű modellje kétségkívül a világ egyik legszebb nője, ám most kiderült, ő is csak egy a halandók közül, ugyanazokkal a hétköznapi problémákkal.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Pattanások csúfítják Kate Upton bőrét

A formáiról híres Kate-et Párizsban kapták lencsevégre, amint egy edzőteremből kilépve smink nélkül, napszemüvegben próbált elvegyülni a tömegben. Kevés sikerrel járt, hiszen a szemfüles fotósok nemcsak őt, hanem problémás bőrét is megörökítették. A Life.hu-nak lenne tippje a modell számára, hogyan tudná kezelni a pattanásait: néhány természetes csodaszerrel vagy a bőrgyógyász tanácsával kiegészítve bizonyára elejét tudná venné a csúf bőrhibáknak.

Kate Upton feketén-fehéren is szexihttp://www.life.hu/szepulj/20130910-kate-upton-a-sports-illustrated-modell-feketefeher-kepeit-nem-retusalta.htmlSzexszimbólum lett Kate Uptonhttp://www.life.hu/szepulj/20130904-kate-upton-a-sports-illustrated-modellje-mint-marilyn-monroe-kerult.htmlKiderült, mi Kate Upton alakjának titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130801-lifenight-kate-upton-modell-elarulta-dieta-es-edzestitkat-alakjanak-titka.htmlKabáttal takarta el bájait Kate Uptonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130716-lifenight-kate-upton-modell-a-redemption-choppers-kampanyaban-dekoltazst-villantott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.