Naomie Harris fotó címlap színésznő Shailene Woodley Marion Cotillard Penélope Cruz Reese Witherspoon Hollywood magazin Elle különszám Melissa McCarthy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak Reese Witherspoon, hanem Penélope Cruz, Melissa McCarthy és Marion Cotillard is szerepel az ismert női magazin hollywoodi különkiadásában.

Hat színésznő, hat címlap. Az amerikai Elle nemcsak borítóra tette, hanem karrierükről és a celeblétről is kifaggatta hollywoodi különszámában Reese Witherspoont, Penélope Cruzt, Marion Cotillardot, Mellisa McCarthyt, Shailene Woodley-t és Naomie Harrist.

Forrás: www.elle.com
Forrás: www.elle.com

Reese Witherspoon az Elle különszámában

"Pár éve vettem észre, hogy a mozikban nem sztárokként látom a nőket. Ők inkább a srácok barátnői vagy ilyen-olyan feleségei. Azt gondoltam, hogy jézusom, ha ezt nem töröm meg és nem kezdek el filmezni, mit fog látni a mozikban a lányom?" - mondta Reese Witherspoon a magazin novemberi számában. És hogy mit gondol az immár kétgyermekes Penélope Cruz a sztárságról?

Forrás: www.elle.com
Forrás: www.elle.com

Penélope Cruz a magazin különkiadásában

"A sztár szó mindig idegenül és szürreálisan hangzott számomra, mivel szülőhazámban nem sztárnak, hanem színésznek számítok" - árulta el a színésznő, aki ugyan nemrég adott életet második babájának, nemrég mindenkit elkápráztatott, amikor csúcsformában vonult végig a vörös szőnyegen. Ha kíváncsi vagy a többi színésznőről készült fotóra, ide kattintva megnézheted őket.

Egy színésznőt is becserkészett SPhttp://www.life.hu/legykepben/20130911-eder-krisztian-muveszneven-sp-nem-akar-zenevel-foglalkozni.htmlSúlyos beteg, mégsem keseredik el a magyar színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130925-pecsi-ildiko-eletszeretetrol-gyerekkorarol-baleseterol-a-gyogynovenyek-a-mez-jotekony.htmlÍgy öregszik egy hollywoodi színésznőhttp://www.life.hu/life/galeria/20130924-igy-oregszik-egy-hollywoody-szineszno-lauren-bacall.htmlKifutóról Hollywoodba - Modellből lett színésznőkhttp://www.life.hu/szepulj/20130912-angelina-joliecameron-diazliv-tylermilla-jovovich-palvin-barbara-modellkent-kezdtek.htmlMegmutatta melleit a visszafogott színésznőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130914-maggie-gyllenhaal-es-peter-sarsgaard-az-estee-lauder-modern-muse.htmlEgész nyáron rehabilitálódott a színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130903-gubas-gabi-szineszno-egesz-nyaron-a-konyoket-rehabilitalta.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.