fashion week Selena Gomez stílusmustra a nap cikke Miranda Kerr Charlize Theron Demi Moore Rosie Huntington-Whiteley Amy Adams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok még mindig nem unják a feketét, és kivételesen jól is teszik: az elmúlt napokban ugyanis néhányan igen izgalmas darabot választottak a vörös szőnyegre. De láttunk jól eltalált frizurákat és csillogó-villogó kreációkat is - íme a Life.hu heti stílusmustrája.

Hangsúly a vállakon

Ha felül karcsú vagy és törékeny, akkor bátran emeld ki a vállaidat! Így tett Charlize Theron és Selena Gomez is. A szőke dél-afrikai sztárnak ékszerre sem volt szüksége, annyira ütős volt a fekete, arannyal kombinált Alexander McQueen kreáció. Imádtuk! Selena pedig ezúttal komolyra vette a figurát, de jól tette: nagyon szexi volt a Versace darabban.

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Így csinálják a modellek

A kifutók szépségei is odáig vannak a feketéért. A hosszú nyakú Rosie Huntington-Whiteley foltos ceruzaszoknyája igazán dögös volt, Miranda Kerr pedig bebizonyította, hogy farmerben és lovaglócsizmában is ugyanolyan szexi, mint egy puccos estélyiben. Nem hiába, hiszen szupermodell...

Forrás: AFP, Northfoto
Forrás: AFP, Northfoto

Amy duplázott

A bájos színésznő, Amy Adams a héten kétszer is megjelent a vörös szőnyegen, a mi tetszésünket azonban csak az egyik alkalommal nyerte el. A levendulalila Prabal Gurung darab szokatlanul mélyen dekoltált volt, valahogy nem passzolt a visszafogott színésznőhöz. A szín azonban jól állt a vörös szépségnek, de az összkép mégsem lett tökéletes. Bezzeg az éjkék Elie Saab kreáció! A szín, a fazon és a stílus is 100%-ig illett a világsztárhoz.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ragyogj!

Még messze van a szilveszteri buli, de a sztárok már erre gyúrnak a sok-sok csillogó kreációval. Demi Moore mögött kemény hónapok állnak: a színésznő hosszú idő után a héten bukkant fel a vörös szőnyegen, és meglepően jól nézett ki. Már közel sem olyan csontsovány, mint az év elején, de most legalább csinos és nőies. Reméljük, már nem hagyja el magát, és a szerelem is hamarosan rátalál. Gwen Stefani is egy szikrázó darabra voksolt, mi pedig imádtuk ruhája szolid, mégis feltűnő csillogását. A sztár ráadásul most először lépett úgy a nyilvánosság elé, hogy már hivatalosan is "állapotos". Gratulálunk a sugárzó kismamának!

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Újítsd meg a frizurád!

A gyönyörű modell, Georgia May Jagger általában laza hullámokban viseli tincseit, a héten azonban előkerült a tupírfésű és a hajgöndörítő is. Az eredmény egy elképesztően vagány, vadító frizura a '70-es évekből. A Lost sorozat egykor hosszú hajú szépsége, Evangeline Lilly néhány hónapja vált meg gyönyörű tincseitől. Ezt akkor nagyon sajnáltuk, mostanra azonban megkedveltük a szépség által viselt rövid, laza, ombre frizurát.

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

A hét legnagyobb ékszere

Korábban sem rejtettük véka alá, hogy imádjuk a trendi, feltűnő ékszereket. Nincs ezzel másként a sztárok első számú stylistja, Rachel Zoe sem, aki igen ütős darabokkal dobta fel a megjelenését. A nyakék feltűnő volt, az biztos, de hogy kényelmes-e, az már más kérdés...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Fémek mindenhol - vagány bizsuk és táskák őszrehttp://www.life.hu/legytrendi/20131017-divat-es-trend-femes-ovek-nyaklancok-karkotok-es-taskak.htmlFürdőruhában csábít Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/legytrendi/20131016-mihalik-eniko-magyar-modell-a-zimmerman-2014es-furdoruhakollekciojaban.htmlMegújult a Jónő Team!http://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131015-atalakit-a-jono-team-megujult-az-atalakito-csapat.htmlAgyonretusálták Kate Winsletethttp://www.life.hu/legytrendi/20131015-kate-winslet-szineszno-arcat-szetretusaltak-a-vogue-magazin-novemberi-cimlapjara.htmlÖltönyben hódítanak a szexi világsztárokhttp://www.life.hu/legytrendi/20131014-nadragkosztumben-es-oltonyben-is-nagyon-csinos-sztarok-nicole-kidman-nicole.htmlTúl sötéten öltözöl? Így színes lehetsz!http://www.life.hu/legytrendi/20131011-divat-es-trend-sotet-ruhak-helyett-szines-szettek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.