Tóth Gabi fashion week mentor ruha smink X-Faktor 2013 istennő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Gabi, vagy ma este inkább Gabriella királynő" - szólította meg Lilu az X-Faktor egyetlen női mentorát, Tóth Gabit, aki ismét szenzációsan nézett ki a negyedik élő show-ban.

Tóth Gabi ragyogó nővé vált. Aki nem hiszi, nézzen meg egy X-Faktor adás és megbizonyosodhat róla. Az énekesnő talán még sosem volt ilyen gyönyörű, mint az elmúlt időszakban. Élénk tekintetét különleges, füstös smink emeli ki, a negyedik adásban végre az ajkai is főszerepet kaptak. Formás lábait, amelyekre, mi, nők is felkapjuk a fejünket, eddig miniruhákba bújtatták, a negyedik élő show-ban viszont combtőig felhasított, mélyen dekoltált, hófehér ruhában állt a színpadra. Mit is mondhatnánk? Egyelőre valóban ő az X-Faktor királynője.

Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence
Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence

Nézd meg a Life.hu képgalériáját és a szombat este legjobb pillanatait!

Tóth Gabi meglepte mentoráltjaithttp://www.life.hu/legykepben/20131031-toth-gabi-az-xfaktor-mentora-meglepte-mentoraltjait.htmlTóth Gabi nem nyerhetné meg az X-Faktorthttp://www.life.hu/szorakozz/20131029-toth-gabi-enekesno-kijelentette-o-nem-nyerhetne-meg-az-xfaktort.htmlSztársmink: Ragyogj úgy, mint Tóth Gabi!http://www.life.hu/szepulj/smink/20131024-sztarsmink-ragyogj-ugy-mint-toth-gabi.htmlÉlő adásban nyúlt magához Tóth Gabihttp://www.life.hu/legykepben/20131027-toth-gabi-az-xfaktor-mentora-elo-adasban-simogatta-a-testet.htmlTóth Gabi erotikus táncot lejt kedvesévelhttp://www.life.hu/szorakozz/20131022-toth-gabi-enekesno-az-xfaktor-mentora-a-parjaval-tancol-uj.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.