Pattanásos, kócos tini volt Michael Fassbender

interjú tinédzser haj kamaszfiú magazin Michael Fassbender 300 pattanás Éhség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolta volna? A 300 jóképű színésze egy magazinnak adott interjújában vallotta be, neki sem volt könnyű tinédzsernek lennie.

Nehéz elhinni Michael Fassbenderről, hogy valaha is gondja lett volna a külsejével. Márpedig a sármos színész épp erről vallott egy népszerű női magazin hasábjain: egykor ő is egy hosszú, kócos hajú kamasz fiú volt.

Forrás: ELLE UK
Forrás: ELLE UK

"Sosem gondoltam magamra úgy, mint aki jól néz ki. Úgy néztem magamra, mint aki, tudod... rendben van" - magyarázta A szégyentelen sztárja a brit ELLE-nek, aki hálás érte, hogy többé nem kell pattanásokkal küzdenie. És ki gondolná, hogy a haja is tudott cikisen állni? "Nagyon szerencsétlenül állt a hajam. Hosszú volt, általában hátul összekötve hordtam, de mindig felállt néhány rakoncátlan tincs a fejem tetején" - emlékezett vissza a 36 éves Fassbender, aki az évek során egyre sármosabb lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.