paróka Hujber Ferenc Hal a tortán Oszter Alexandra röhögőgörcs SuperTV2 szőke Oszter Sándor Varga Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A SuperTV2 Hal a tortánjában kapott röhögőgörcsöt a szőke parókában parádézó Oszter Alexandra. Tény, a mediterrán típusú színésznő elég bizarr jelenség volt a megváltozott "frizurával". 

Igazán játékos csapat jött össze az e heti vendégváró valóságshow-ban. Ezúttal Varga Győző évődött Oszter Alexandrával, és egy szőke parókát ajándékozott neki, amit a színésznő természetesen rögtön fel is próbált. A művelet eleinte nem sikerült túl jól, Alexandra fodítva biggyesztette a fejére a műhajat, amelyben Hujber Feri szerint újévi sárkánynak nézett ki. Nem sokkal lett jobb a helyzet akkor sem, amikor a színésznő rendeltetésszerűen viselte a parókát, nemcsak a társaság, de Alexandra is röhögőgörcsöt kapott, amikor meglátta magát. Ha kíváncsi vagy a szőke Oszter Alexandrára, az alábbi videóban megnézheted:

Aktmodell is lett volna Esztergályos Cecíliahttp://www.life.hu/szepulj/20131119-esztergalyos-cecilia-a-supertv2-hal-a-tortanjaban-mondta-el-hogy.htmlSzexi elítéltnek öltöztek a Hal a tortán szereplőihttp://www.life.hu/szepulj/20131113-szexi-eliteltnek-oltozott-a-supertv2-hal-a-tortanjanak-ket-szereploje.htmlHargitai Bea hatalmasat villantotthttp://www.life.hu/szepulj/20131114-a-supertv2-hal-a-tortanjaban-hargitai-bea-hatalmasat-villantott-majd.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.