Miley Cyrus mellbimbó Kelly Rowland Dita Von Teese pucér szépség Rihanna mellbimbó tapasz Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan a férfiak imádják a ruha alól finoman kirajzolódó mellbimbókat, a nők legtöbbször igyekeznek takargatni őket. A világsztárok pedig egy igen különös módszerrel oldják meg a mellbimbó-parát. A Life.hu megmutatja, hogyan csinálják a profik, és eláruljuk azt is, hol szerezhetsz be mellbimbó-takarót az elegáns ruháid alá.

Hayden Panettiere nem az extravaganciáról híres, ennek ellenére egy csinos felső alá melltartó helyett ő a tapaszra voksolt. Az eredmény inkább kiábrándító lett, mint szexi. A szürke, áttetsző blúz alá ugyanis vétek volt egy egészen világos színű tapaszt választania - a Hősök egykori szőkesége sokkal jobban járt volna egy testszínű vagy szürke darabbal. Persze ő még visszafogott volt a többi világsztárhoz képest, akik nem voltak restek gyakorlatilag mellbimbótapaszban megjelenni egy-egy rendezvényen. Lássuk, kik használják lelkesen ezt az apró, olykor hasznos, olykor kínos divattrükköt.

Kattints a képre, és nézd meg a többi melltapaszos sztárt is galériánkban! Forrás: Northfoto

Ezeket használd melltartó helyett!

Egy korábbi cikkünkben már elárultuk, milyen praktitkák vannak, ha nem akarsz melltartót viselni, de mégis ügyelned kell arra, hogy le látszódjanak a kebleid. Ragasztós mellemelő tapasz? Öntapadós melltartó? Mellbimbótapasz? Ide kattintva megtudhatod, melyik rafinériát hogyan kell használni!
Forrás: multipraktika.hu, intimissimi.com, starmaxproducts.com

Persze nem csak a világsztárok igyekeznek megmutatni, amit lehet. Néhány hete Csobot Adél viselt egy olyan ruhát, ami alól hiányzott a melltartó, így premier plánban láthattuk a sztár merev mellbimbóit. Megkérdeztük a Life.hu Facebook-rajongóit is arról, vajon ciki vagy szexi a merev mellbimbó. Néhányan ugyan szerettétek a látványt, de legtöbben mégis arra szavaztatok, hogy kínos volt az énekesnő szettje. A Life.hu szerkesztősége pedig megállapodott abban, hogy egy olyan ruhát, ami kihangsúlyozza a mellet, csak olyan nő vegyen fel, akinek szép keblei vannak. De ha olyan helyre megy valaki, ahol ciki, ha látszik a mellbimbó, akkor érdemes olyan darabot választani, ami kevésbé kirívó.

Persze kíváncsiak voltunk arra is, vajon mit gondolnak a pasik ezekről a rafinériákról.

Márton, programozó (30):

"Szerintem a gond nem a mellbimbó, hanem a hatás, amit a környezetére gyakorol. Ha például egy rendezvényen veszünk részt a párunkkal, ahol megjelenik egy egyébként is attraktív nő, akinek a ruháján keresztül is látszik, aminek látszania kell, az odavonzza a férfiak tekintetét. Ezt persze az ember barátnője azonnal észreveszi, és nem különösebben díjazza. De ha egy lány egy szórakozóhelyre választ ilyen darabot, ahol ismerkedni szeretne, az elég figyelemfelkeltő tud lenni. És igen szexi is..."

Ákos, mérnök (38):

"Mindig mondom a csajomnak, hogy hagyja a fenébe a melltartóját, mert imádom, ha finoman kirajzolódik a melle. Értem én, hogy a munkahelyen így nem mutatkozhat, de ha velem van, nem kell a melltartó. Mellbimbótapasz? Szerintem ez szörnyen kiábrándító. Nekem tetszik, ha látom, amit látni kell..."

A magyarra buknak a sztárok: Szépségmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20131122-heti-stilusmustra-szerepel-benne-miranda-kerr-jennifer-lawrence-abodi-dora-mihalik-eniko-magyar.htmlÍgy öltöztök ti: Egyedi táskák Budapestenhttp://www.life.hu/legytrendi/20131122-igy-oltoztok-ti-kulonleges-es-divatos-taskak-budapesten.html600 szegecset kapott a hátába Tóth Gabihttp://www.life.hu/legytrendi/20131123-toth-gabi-szegecses-ruhaja-az-x-faktor-hetedik-elo-show-jaban.htmlVilágsztárokat öltöztet a magyar tervezőhttp://www.life.hu/legytrendi/20131121-abodi-dora-magyar-tervezo-lady-gaganak-fulbevalot-jena-malone-szinesznonek-pedig-ruhat-tervezett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.