fashion week Miley Cyrus Nyári Edit Christina Aguilera Ábel Anita Nicole Richie Jennifer Hudson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten nemcsak a világsztárok, de a magyar hírességek is kitették, amit lehetett a vörös szőnyegen, Medveczky Ilona mellbimbóvillantása mellett azonban mindannyian elbújhattak... De azért mint mindig, most is akadtak említésre méltó ruhaköltemények és csodaszép sminkek. Íme a Life.hu heti stílusmustrája.

Csak a fekete

Ábel Anitát régen láttuk a vörös szőnyegen, ezért is lepődtünk meg, amikor megpillantottuk: a színésznő ugyanis vadítóbb és szexibb volt, mint valaha. Nagy Adri énekesnő is odatette magát - az egykori megasztáros egy bőrsortban mutatta meg tökéletes lábait. A Hősök egykori üdvöskéje, Hayden Panettiere is egy merész darabra voksolt, minden bizonnyal azért, hogy megmutassa az igen jól sikerült mellműtétjének eredményét.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, AFP

Táska magyar módra

A tengerentúlon nem, itthon azonban valamilyen titokzatos oknál fogva bevett szokás, hogy a hírességek egy kisebb bőrönddel pózolnak a vörös szőnyegen. Pedig egy laptáska vagy egy clutch sokkal elegánsabb, csinosabb megoldás, és nem is teszi tönkre a szettet egy szempillantás alatt. Reméljük, legközelebb ennek tudatában választ kiegészítőt Nyári Edit, Madár Veronika és az amúgy divatra érzékeny Horváth Éva is.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az unalom a múlté

Idén télen a világsztárok a feltűnő és különleges színekre esküsznek, ami a sminket illeti. Mi pedig imádjuk ezt a színkavalkádot! Nicole Richie arany-fekete sminkje egyedi volt, és nagyon passzolt a celeblány arany kiegészítőihez. Jennifer Hudson pedig bemutatta az eddig látott leggyönyörűbb kék szemhéjtust: ez a szín csodásan passzolt a világsztár csokibarna bőréhez és narancssárga szettjéhez. Micsoda színkavalkád!

Forrás: AFP

Dalos pacsirták hófehérben

A héten Christina Aguilera egy hófehér estélyiben mutatta be hihetetlen fogyását. Az énekesnő egy igazi Marilyn Monroe-klón volt, csak épp a finomság hiányzott belőle. A túl sok csillogástól és mesterkéltségtől ugyanis nem láttuk, amit kellett volna. Meglepő módon azonban egész visszafogottra sikerült Miley Cyrus szettje: sehol egy mellbimbó, egy bugyivillantás vagy egy botrányos frizura. A tinisztár Versacét viselt, és nem okozott botrányt. Ez több, mint gyanús!

Forrás: AFP
Készíts gyönyörű frizurát szalagavatóra!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131128-hogyan-legyek-jo-no-gyonyoru-frizura-szalagavatora.htmlJónő blog: Íme az új kincseimhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131126-jono-blog-takacs-nora-bemutatja-uj-mintas-darabjait-a-telre.htmlÁtalakít a Jónő Team: Kedvesével alakult át Líviahttp://www.life.hu/legytrendi/atalakitunk/20131125-atalakit-a-jono-team-livia-szuper-formaban-van.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.