fehérnemű Gönczi Gábor TV2 Mokka Tatár Csilla csipke Bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető mintha elfelejtett volna felöltözni reggel. Áttetsző csipke kombinéban vezette a reggeli Mokka adását.

Tatár Csilla időnként elengedi magát. Nyáron bikiniben vezette a reggeli műsort, pénteken pedig úgy festett, mintha az ágyból szállt volna ki és a csipke hálóingre felkapott volna egy zakót.

Csilla a reggeli szettjében Forrás: facebook/Tatár csilla

Mindenesetre a vendégek nem zavartatták magukat és Csilla is fesztelenül beszélgetett az adásba érkezőkkel. Már csak az a kérdés, Csilla férje, Gönczi Gábor mit szól asszonykája ledér szereléséhez, amikor visszanézi munka közben.

Készíts gyönyörű frizurát szalagavatóra!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131128-hogyan-legyek-jo-no-gyonyoru-frizura-szalagavatora.htmlBarnára váltott Janics Natasahttp://www.life.hu/szepulj/20131128-janics-natasa-kajak-kenu-olimpiai-bajnokunk-szoke-hajrol-barnara-valtott.htmlJónő blog: Íme az új kincseimhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131126-jono-blog-takacs-nora-bemutatja-uj-mintas-darabjait-a-telre.htmlŐrülten szexi fotó Elbert Alexárólhttp://www.life.hu/szepulj/20131126-elbert-alexa-a-cimlaplany-gyoztesenek-hatan-legurul-egy-vizcsepp-nanasi-pal-kameraja-elott.htmlÍgy néz ki a legszebb nagymamahttp://www.life.hu/szepulj/20131119-annemarie-leak-lett-anglia-legszebb-nagymamat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.