Ördög Nóra kétszer karácsonyozik

2013.11.30. 15:05

Az egyik nagy kozmetikai márka arcaként forgatott Ördög Nóra. Az RTL Klub műsorvezetője - mint általában - most is nagyon szexis volt. 

Kétszer is átélheti a karácsonyi hangulatot Ördög Nóri. A csodaszép tévés az év legszebb ünnepe előtt már hónapokkal belekóstolhat az adventi-feelingbe, mégpedig egy reklámfotózáson. Nóra rajongói persze ezt egészen biztosan nem bánják, ráadásul a csinos anyuka most szuperszexisre vette a figurát.

Forrás: AVON/Nánási Pál

A forgatáson természetesen Nóri "második gyermeke", a telesértékű családtag, Pityu is ott volt, akit Nánási Pál a minap egészen különös szemszögből örökített meg. 

 

Címlapon romantikáznak Beckhamékhttp://www.life.hu/szeress/20131130-a-parizsi-vogue-cimlapjan-victoria-beckham-es-david-beckham-szerelmesen-romantikazik.html Orgazmusáról énekel Bencsik Tamarahttp://www.life.hu/szeress/20131130-orgazmusarol-enekel-bencsik-tamara-a-tv2-megasztarjanak-felfedezettje.html Baleset érte Gombos Edináthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131130-baleset-erte-a-tv2-aktivjanak-musorvezetojet-gombos-edinat.html
Ördög NóraNánási PálPityuwerkfilmkarácsony