Linda Evangelista botox szupermodell szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Linda Evangelista szupermodell elismerte, hogy a botox nem ismeretlen számára, többször is használta. A legutolsó rola készült fotók alapján biztosak vagyunk benne: nem csak a botox tehet arról, hogy ilyen frucsán néz ki.

Felpuffadt arc és száj, keskenyre összepréselt szemek, kifejezéstelen tekintet, merev szemöldök - nem éppen egy szupermodell leírása. Pedig Linda Evangelista, aki egykor a világ egyik legszebb nője volt, ma pontosan így jellemezhető.

Forrás: AFP

Az 1990-es évek egyik keresett szépsége 48 éves korára nemcsak botox-függővé vált, de biztosak vagyunk benne, hogy másfajta szépségkezeléseket is kipróbált. A szupermodell a minap egy Rómában megrendezett jótékonysági eseményen vett részt, a róla készült fotók - amelyeket itt nézhetsz meg - sokkolóak. A modell viaszarccal mered a kamerában, hiába mosolyog, egyetlen ránc sem keletkezik a szeme vagy a szája mellett. Hogy szép lenne? Semmiképp!

Botox vagy arcplasztika? Ez a jobb megoldás http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130531-botox-vagy-arcplasztika-a-plasztikai-sebesz-szerint-ez-a.html Terhesen is botoxoltat a celeblány http://www.life.hu/szepulj/20130531-kim-kardashian-valosagshowsztar-allitolag-terhessege-alatt-is-felvette-a-botox.html Egyre több húszéves lány fordul a botoxhoz http://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130531-a-huszoneves-lanyok-koreben-egyre-nepszerubb-a-prevencios-botox-kezeles.html Új őrület: a szempillabotox http://www.life.hu/szepulj/20121227-hosszabb-es-sotetebb-pillak-8-het-alatt-termeszetesen-latisse.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.