Sztárok ragyogó fogsorral - mi a titkuk?

fogorvos fogfehérítés fogápolás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan irigyeljük a hollywoodi sztárok mosolyát, fehéren világító, tökéletes fogsorát, pedig szinte kivétel nélkül a fogorvosukat illetheti dicséret. A Life.hu összegyűjtötte a legszebb mosolyú hírességeket - kár, hogy az orvosával egyikük sem pózol.

Celebek a fogorvosi székben - a dokik rangsorolnak

Egy Los Angelesben dolgozó fogorvos szerint az ausztrál színésznek, Hugh Jackmannek van a legszebb és legtökéletesebb mosolya a férfihírességek közül. Az orvos véleménye már csak azért is mérvadó, mert olyan hírességek köszönhetik neki fogaikat, mint Usher, Jessica Simpson, Katy Perry, Fergie, Eva Longoria, Anthony Hopkins, Alanis Morissette vagy Brook Burke - a doki szerint egyébként a nők között utóbbié a legszebb fogsor. Dr. Dorfman főként a modern ledes fogfehérítő technikát alkalmazza híres páciensein, de nem ő az egyetlen sztárfogász, aki listát készít a legszebb fogú sztárokról. Dr. Ron Baise már Halle Berryt teszi a toplista élére, ahol azért jut hely Julia Robertsnek, Charlize Theronnak, Catherine Zeta-Jonesnak és Keira Knightleynak is.

Julia Roberts Forrás: AFP

Koronák, hidak és implantátumok a híres fogakon

A fogfehérítés azonban csak egy azon eljárások sorában, melyek tökéletes fogsort eredményeznek. Több sztárnál is szükség volt porcelánhéjak vagy más anyagból készült koronák felhelyezésére, vagy láthatatlan fogszabályozásra, esetleg implantátumokra. Ma már nem is gondolnánk, hogy egykor kócosabb, más alakú fogai voltak többek között Denzel Washingtonnak, Naomi Campbellnek, David Beckhamnek, Ben Afflecknek vagy Brad Pittnek - mondjuk Miley Cyrus kusza fogaira még azért emlékszünk tinikorából. Lássuk a legszebb fogsorokat Hollywoodban!

/1312/Sztar20131289505Hófehér fogakra vágysz? Íme egy szuper praktikahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131128-hogyan-legyek-jo-no-fogfeherites-fogporral-narancshejjal.htmlÍme, az ország legszebb fogsorai!http://www.life.hu/anyaskodj/20131121-ime-az-orszag-legszebb-fogsorai.htmlTartsd tisztán a fogaidat - finomságokkal!http://www.life.hu/anyaskodj/20131107-fogtisztitas-fogkefe-nelkul-etelekkel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.