Különleges frizurával x-faktorozott Tóth Gabi

Tóth Gabi frizura haj stílus X-Faktor 2013
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabit láthattuk már hidrogénszőke, fekete, hosszú és rövid frizurával, de úgy még biztosan nem, mint az X-Faktor szombati adásában.

Előrevetítjük, hogy egy dologról mindenkinek biztosan lesz véleménye az X-Faktor szombati adásával kapcsolatban és az nem az énekesek produkciója lesz, hanem Tóth Gabi frizurája. Két éve hatalmas vihart kavart, amikor Hajas László Grace Jones ihlette kreppelt frizurát álmodott Ördög Nórának, valószínűleg hasonlóan megosztja majd a nézőket Tóth Gabi göndör frizurája.

Még több fotóért kattints a képre! Forrás: RTL Klub

A Life.hu divatmániás szerkesztői szerint Gabinak kifejezetten jót tett az X-Faktor: mindig ragyogó a sminkje, ha úgy adódik, királynőként lép a színpadra, és most végre valami a hajával is történt, amit csak dicsérni tudunk. A stylistok most a ruhával és a kiegészítőkkel sem lőttek mellé. (Azért felhívnánk a figyelmet Szikora Róbert cipőjére is - csak a teljesség kedvéért.)

Forrás: RTL Klub
Tóth Gabi elárulta szexuális fantáziáithttp://www.life.hu/szeress/20131130-toth-gabi-elarulta-szexualis-fantaziait-az-rtl-klub-x-faktoraban-levetkoztetne-a-bythewayt.htmlÉlő adásban látszott ki Tóth Gabi fenekehttp://www.life.hu/szorakozz/20131117-toth-gabi-feneke-kilatszott-az-xfaktor-adasaban.htmlTóth Gabi "benyerített" az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-toth-gabi-az-xfaktor-mentora-nyerit-rohog-hahotazik-a-versenyzok.htmlSztársmink: Ragyogj úgy, mint Tóth Gabi!http://www.life.hu/szepulj/smink/20131024-sztarsmink-ragyogj-ugy-mint-toth-gabi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.