plasztikai műtét Ryan Gosling orrplasztika blogger plasztikai sebész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai blogger, Michelle Villett robbantotta ki a hírt, miszerint kés alá feküdt a szívtipró. A brit orvos egyetért vele, a rajongók azonban felháborodtak a feltételezésen.

Erős a gyanú, hogy Ryan Gosling bizony nem a természetnek köszönheti fitos orrát. Hollywood ügyeletes szívtiprójának állítólagos plasztikai műtétjére Michelle Villett szépségblogger világított rá elsőként, ám nem csak ő tartja valószínűnek a beavatkozást.

Forrás: http://beautyeditor.ca/
Ryan Gosling és Eva Mendes szakítanakhttp://www.life.hu/szeress/20131103-ryan-gosling-es-eva-mendes-szakitanak-mivel-eva-allandoan-feltekeny.htmlMellműtét vár az egykori megasztárosrahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130920-nkuya-sonia-az-egykori-megasztaros-enekesno-ismet-mellplasztikara-keszul.htmlPlasztikai sebész kell, hogy túléld Hollywoodbanhttp://www.life.hu/szepulj/20130906-plasztikai-mutet-kell-a-noknek-hollywoodban-hogy-tartani-tudjak-a.htmlMosolyplasztika a legújabb divatőrülethttp://www.life.hu/szepulj/20130822-lifenight-mosolyplasztika-a-legujabb-divatorulet-delkoreaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.