fotózás címlap Vogue Candice Swanepoel meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Victoria's Secret modellje a brazil Vogue magazinban dobta le magáról a textilt.

Candice Swanepoel tökéletes alakját már korábban is méltattuk, a 25 éves modell pedig a kíváncsi hölgyek és urak legnagyobb örömére nemrég ismét megmutatta, mi van a ruha alatt.

Forrás: Instagram/Candice Swanepoel, Vogue Brasil/Fotó: Zee Nunes

A Victoria's Secret csodaszép modelljét a brazil Vogue januári számának hasábjain vetkőztették meztelenre. Candice mindössze egy turbánt és néhány ékszert visel magán, miközben lábait szemérmesen keresztbe rakva ül egy baldachinos ágy szélén. Gyönyörű!

Így díszít karácsonyfát a szupermodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20131202-alessandra-ambrosio-brazil-szupermodell-karacsonyfat-diszit-instagram-foto.htmlÚjabb szexi fotósorozat Irina Shayk szupermodellrőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20130918-ujabb-szexi-fotosorozat-irina-shayk-szupermodellrol-a-beach-bunny-furdoruha.htmlBikiniben bringázott a szupermodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130814-lifenight-nina-agdal-dan-modell-a-banana-moon-furdoruha-modellje.htmlMeztelen fotósorozat a brit szupermodellrőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20130830-jourdan-dunn-brit-szupermodell-meztelenul-pozolt-egy-magazinban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.