fashion week felső póló stílus strandpapucs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha tetszik, ha nem, 2014-ben sok-sok fedetlen hasat és strandpapucsot látunk majd, nem csak a strandokon! Íme 2 ruhadarab, ami ultradivatos 2014-ben. 

Lejárt a flipflop ideje

Ha nyár, akkor strandpapucs. Idén azonban minden más lesz, mert hódító útjára indul a klasszikus, fekete-fehér csíkos strandpapucs felturbózott verziója. A fekete mellett a színes darabok is nagyon divatosak lesznek. Nagy fájdalmunk, hogy ezek a lábbelik nem túl nőiesek, hiába próbálkoznak a tervezők csajos színekkel feldobni őket. Persze farmerhez és sorthoz tökéletesen passzolnak, de munkahelyre azért nem feltétlenül ajánlott ez a stílus.

1. Newbark - 295 dollár, 2. Zara - 9.995 forint, 3. Isabel Marant - 510 dollár

Még mindig hasvillantás

Ha tavaly azt hitted, csak tiszavirág életű lesz a hasvillantós topok hódítása, akkor nagyon tévedtél. A '90-es évek imádott ruhadarabja 2013-ban visszatért, és le sem lehet robbantani a 2014-es év divatpalettájáról. Pláne, ha olyan sztárok, mint Kristen Stewart vagy Jessica Biel is ezt viselik.

Forrás: AFP

Nekünk nincs ellenünkre ez a trend, viszont nagyon nem mindegy, hogyan viseled. Ha van egy kis úszógumid, vagy nem nőiesen karcsú a derekad, akkor hanyagold ezt a fazont – a hasvillantós topok ugyanis tényleg mindent megmutatnak. Magas derekú szoknyákkal és nadrágokkal viseld őket, ha pedig télen nem tennéd közszemlére a hasadat, akkor egy blézerrel vagy egy csinosabb kardigánnal takard, amit kell.

1. Forever 21 - 8,8 dollár, 2. Mango - 2.595 forint
3. TopShop - 40 font, 4. Zara - 4.995 forint
Az életem fekete nélkülhttp://www.life.hu/legytrendi/20140103-divat-es-trend-gardrob-fekete-ruha-nelkul.htmlFélmeztelenül vásároltak az olaszokhttp://www.life.hu/legytrendi/20140104-felmeztelen-vasarlas-olaszorszagban.htmlÍgy szilvesztereztek a szexi magyar celebekhttp://www.life.hu/legytrendi/20140102-ilyen-ruhaban-szilveszterezett-dukai-regina-rubint-reka-sarka-kata.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.