Ilyen az ideális muszlim nő

Forrás: Thinkstock -
fátyol burka viselet kutatás Michigani Egyetem férfi ruha muszlim vallás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összesen 7 muszlim többségű országot kérdezett meg a Michigani Egyetem arról, mi a leginkább elfogadott viselet a nők számára. Íme a válasz.

Szaúd-Arábiában a legszigorúbbak, Libanonban és Törökországban a legmegengedőbbek a muszlim férfiak – derül ki a Michigani Egyetem felméréséből.

Forrás: Thinkstock

A kutatás készítői arra voltak kíváncsiak, melyik női viseletet találják a legillendőbbnek. A válaszadók hat kategóriában szavazhattak, amelyek között a két véglet (a mindent eltakaró burka és a teljesen szabadon hagyott arc) közötti összes állomást felsorolták. A végeredményről ide kattintva olvashatsz még többet.

Nem csak egy ruhadarab: a fűző történetehttp://www.life.hu/legytrendi/20131216-a-fuzo-tortenete.htmlPasik kedvenc nyári ruhadarabjaihttp://www.life.hu/legytrendi/20130623-ferfiak-vallanak-arrol-hogy-mi-a-kedvenc-noi-ruhadarabjuk.html200 kilós szűz pasival szexelt, kórházba kerülthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131220-jen-gerakaris-eloszor-szexelt-200-kilos-szuz-baratjaval-gregg-casaronaval-ami-utan-a-surgossegin.htmlFérfivélemény: "Nem igaz, hogy a pasi többet szexel!"http://www.life.hu/szeress/20131216-egy-no-akkor-szexel-tobbet-ha-parkapcsolatban-el-egy-pasi-viszont-akkor-amikor-szingli.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.